Skaitmeniniais bankais 2021 m. naudosis 3 mlrd. žmonių

Žmonės vis labiau vertina skaitmeninius bankus dėl patogumo atlikti finansines operacijas greitai, per įvairius renginius ir iš bet kurios vietos. skaityti »

SEB banko privačiosios bankininkystės paslaugos – geriausios Lietuvoje

Įtakingas tarptautinis kapitalo ir finansų rinkas analizuojantis žurnalas „Euromoney“ penktą kartą aukščiausia vieta už privačiosios bankininkystės paslaugas Lietuvoje įvertino SEB banką. skaityti »

Australijoje bus galima susimokėti piršto atspaudu arba asmenuke

„Mastercard“ paskelbė, kad naudos programą „Mastercard Identity Check“ įgyvendinti biometriniams atsiskaitymams Australijoje. skaityti »

Vienoje atidarytas pirmasis pasaulyje bitkoinų bankas

Pirmajame bitkoinų banke klientai gali išsikeisti grynuosius pinigus į bitkoinus, taip pat sužinoti visą rūpimą informaciją apie skaitmeninę valiutą. skaityti »

Sukurta plastikinė NFC kortelė

Žymi žaidimų kortelių ir stalo žaidimų gamintoja „Cartamundi“ kartu su nanoelektronikos tyrimų centru „Imec“ ir bendrove „Holst Centre“ pristatė pirmą pasaulyje NFC kortelę, pagamintą iš plastiko. skaityti »

Anglijoje traukinių bilietus pakeis biometrijos sistema

Didžiosios Britanijos geležinkelio bendrovė „Chiltern Railways“ jau pusmetį kuria technologiją, kuri leistų keleiviams patogiau važinėti traukiniais atsisakant bilietų. skaityti »

Brangiausias pasaulio bankas – Kinijos pramonės ir prekybos bankas

Kinijos pramonės ir prekybos bankas nukonkuravo Amerikos banką „Wells Fargo“. skaityti »

SEB bankas pristato naują išskirtinių privilegijų kredito kortelę „MasterCard World Elite“

SEB banko klientai pirmieji Lietuvoje jau gali įsigyti naują išskirtinių privilegijų kredito kortelę „MasterCard World Elite“, o banko privačiosios bankininkystės klientai ja galės naudotis kartu su paslaugų planu „Elite“. skaityti »

Populiarėja skaitmeniniai bankai

Viena iš svarbiausių 2017 metų bankinio sektoriaus tendencijų – skaitmeninių bankų populiarėjimas. Prognozuojama, kad skaitmenizacija bankų sektoriuje iš esmės pakeis paties banko pobūdį. skaityti »

„Google“ baigė testuoti atsiskaitymą be jokių priemonių

„Google“ pranešė, kad 2017 m. vasario 8 d. baigia savo atsiskaitymo programos „Hands Free“ eksperimentą. skaityti »