„Global Finance“ SEB interneto banką pripažino geriausiu Lietuvoje

Publikuota: 2015 m. rugpjūčio 19 d. trečiadienis

Tarptautinis verslo ir finansų žurnalas „Global Finance“ SEB banką pripažino geriausiu interneto banku privatiems klientams Lietuvoje. Tokio paties pripažinimo sulaukė ir SEB bankai Latvijoje bei Estijoje.

„Sparti technologijų raida, dinamiška šiandienos aplinka ir dėl to besikeičiantys klientų poreikiai skatina vis daugiau finansinių paslaugų perkelti į elektroninius kanalus. Norėdami užtikrinti, kad mūsų klientai kasdienius finansus galėtų tvarkyti greitai ir patogiai, daug dėmesio skyrėme interneto banko funkcionalumui, pritaikėme jį įvairiems mobiliesiems įrenginiams į šį procesą įtraukdami ir banko klientus“, – sako Paulius Kriščiūnas, SEB banko Elektroninės bankininkystės skyriaus vadovas.

Žurnalas „Global Finance“ geriausius Europos,  Šiaurės Amerikos, Azijos ir Ramiojo vandenyno regiono, Vidurio Rytų ir Afrikos, Lotynų Amerikos interneto bankus skelbia jau 16 kartą. Pretendentus vertino pasaulinės informacinių technologijų bendrovės „Infosys“, teikiančios konsultavimo ir technologijų paslaugas, ekspertai ir žurnalo redakcija. Geriausi interneto bankai renkami atsižvelgiant į tokius kriterijus kaip interneto banko klientų pritraukimo ir aptarnavimo strategija, paslaugų įvairovė, skaitmeninių projektų rezultatyvumas, interneto ir mobilaus banko dizainas, funkcionalumas ir pan.

Populiarus finansų specialistams ir šia sritimi besidomintiems skaitytojams skirtas žurnalas „Global Finance“ leidžiamas jau nuo 1987 metų. Šiuo metu jis turi daugiau negu 50 tūkst. prenumeratorių, jo skaitytojų auditorija apima 180 įvairių šalių. Dauguma žurnalo skaitytojų yra įmonių ir institucijų vadovai, finansų specialistai.

Šaltinis: seb.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha