„Nordea“ išrinktas geriausiu 2015 m. banku Vakarų Europoje

Publikuota: 2015 m. gruodžio 8 d. antradienis

Leidiniui „The Financial Times“ priklausantis žurnalas „The Banker“, atsižvelgdamas į pirmaujančius Vakarų Europos bankus, išrinko „Nordea“ 2015 metų banku.

Jau antrą kartą „Nordea“ parsiveža geriausio Vakarų Europos banko apdovanojimą – pastarąjį kartą tai įvyko 2012 metais. Taip pat „Nordea“ apdovanotas kaip geriausias 20015 m. bankas Norvegijoje, Suomijoje ir Danijoje.

„Sveikinu visus „Nordea“ darbuotojus, pasiekusius įspūdingų veiklos rezultatų. Dėl jų šiais metais buvo laimėtas regioninis apdovanojimas Vakarų Europoje ir šalių apdovanojimai Danijoje, Suomijoje ir Norvegijoje. Bankas pademonstravo augantį pelną krintančių palūkanų normų laikotarpiu, taip pat daug dėmesio skyrė skaitmeninimo sistemos kūrimui, kad ateityje taptų į klientą orientuotu banku. Tai visapusiškai puikus rezultatas“, – teigia „The Banker“ redaktorius Brianas Caplenas.

Metų banko (angl. Bank of the Year) apdovanojimas yra pats prestižiškiausias bankų apdovanojimas pasaulyje. Tarptautinėje bankininkystėje tai yra anksčiausiai pradėtas teikti titulas.

Pastaruosius trejus metus Vakarų Europos metų banko apdovanojimas buvo suteiktas bankams „Santander“ (2014 m.), ING (2013 m.) ir „Nordea“ (2012 m.).

Šaltinis: nordea.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha