Paskirtas naujas Šiaulių banko vadovas

Publikuota: 2013 m. gruodžio 23 d. pirmadienis

Šiaulių banko valdyba paskyrė naują Šiaulių banko administracijos vadovą – šias pareigas nuo  2014 m. vasario 1 d. eis Vytautas Sinius. Nuo 2013 m. gruodžio 23 d. Vytautas Sinius tęsia darbą Šiaulių banko valdyboje kaip valdybos pirmininko pavaduotojas.

Naujasis vadovas Vytautas Sinius prie Šiaulių banko komandos prisijungė 2011 m. gegužės mėnesį – banke jis ėjo valdybos nario pareigas ir vadovavo Verslo bankininkystės tarnybai. Prieš pradėdamas karjerą Šiaulių banke, jis konsultavo Bank Evropeisky valdybą Rusijoje, dirbo SEB banke, kur nuo 2006 m. iki 2010 m. vidurio ėjo SEB banko prezidento pavaduotojo ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovo pareigas, taip pat buvo SEB banko valdybos narys. Dar kiek anksčiau V. Sinius yra dirbęs tuometiniuose Lietuvos taupomajame banke bei Lietuvos akciniame ir inovaciniame banke. Jis yra baigęs Vilniaus universitetą, magistro kvalifikacinį laipsnį įgijęs Vytauto Didžiojo universitete, žinias gilino Baltijos vadybos institute (Baltic Management Institute). Finansų sektoriuje Vytautas Sinius turi daugiau kaip 17 metų darbo patirtį.

„Šie metai Šiaulių bankui iškėlė daug naujų iššūkių. Šiandien esminis mūsų tikslas stiprinti išaugusio banko pozicijas rinkoje. Džiaugiuosi, kad Vytautas Sinius, turėdamas ilgametę praktinę patirtį finansų srityje, nuo šiol vadovaus didžiausiam lietuviško kapitalo bankui – tęs pradėtus darbus ir įgyvendins naujas idėjas. Vytautas yra stiprus lyderis, turi reikiamų vadybinių įgūdžių, savo darbe išsiskiria aukšta kompetencija, profesionalumu ir strateginiu mąstymu, – teigė Šiaulių banko valdybos pirmininkas Algirdas Butkus. – Tikime, kad Vytautas, pasitelkęs savo gebėjimus, patirtį ir veržlumą, nuosekliai tęs banke pradėtus svarbius strateginius pokyčius, profesionaliai vadovaus banko komandai, o banko veiklą dar stipriau orientuos į klientų poreikius bei konkurencingas paslaugas“.

„Esu dėkingas už banko valdybos parodytą pasitikėjimą ir atsakingai priimu šį reikšmingą iššūkį. Sparčiai augantis Šiaulių bankas suteikia naujų ir įkvepiančių galimybių sukurti dar daugiau vertės banko klientams, investuotojams ir darbuotojams. Svarbu tai, kas jau padaryta, tačiau dar svarbiau tęsti pradėtus darbus ir įgyvendinti naujus, dar labiau banko pozicijas rinkoje stiprinančius planus. Manau, kad mano sukauptos žinios ir patirtis leis priimti geriausius sprendimus, kad bankas ir toliau būtų pelninga, efektyvi ir dinamiška kompanija“,– sakė Vytautas Sinius.

 

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha