SEB banko privačiosios bankininkystės paslaugos - geriausios Baltijos šalyse

Publikuota: 2016 m. lapkričio 16 d. trečiadienis
Įtakingas tarptautinis pasaulio bankų veiklą analizuojantis žurnalas „The Banker“ SEB pripažino geriausias privačiosios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Baltijos šalyse. Šį apdovanojimą SEB bankai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje pelno jau trečius metus iš eilės.

„Šis svarbus ir ne pirmą kartą SEB grupei suteikiamas apdovanojimas privačiosios bankininkystės srityje rodo, kad, teikdami paslaugas, stengiamės būti geriausi, atsižvelgiame į savo reikliausių klientų poreikius. Net ir keičiantis aplinkybėms, net ir tada, kai pasaulyje nestinga iššūkių, padedame rasti tinkamiausius finansų valdymo sprendimus ir esame patikimi patarėjai bei vertingi partneriai. Toks tarptautinis įvertinimas įkvepia mus ir skatina toliau išlaikyti aukštai pakeltą kartelę teikiant privačiosios bankininkystės paslaugas“, - sako SEB banko Privačiosios bankininkystės departamento direktorė Aušra Survilienė.

Geriausias privačiosios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku septintą kartą išrinktas ir SEB bankas Švedijoje. Pirmą kartą tokį apdovanojimą pelnė SEB bankai Šiaurės šalyse.

Kasmet šį prestižinį bankų veiklą analizuojančių žurnalų „The Banker“ ir „Professional Wealth Management“, priklausančių leidinių grupei „Financial Times Group“, apdovanojimą siekia gauti daugiau kaip 170 dalyvių iš 60 šalių. Įvairių kategorijų nugalėtojus išrenka apdovanojimų komisija, sudaryta iš JAV, Azijos ir Europos finansų srities ekspertų.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha