SEB banko privačiosios bankininkystės paslaugos – geriausios Lietuvoje

Publikuota: 2017 m. vasario 14 d. antradienis

Įtakingas tarptautinis kapitalo ir finansų rinkas analizuojantis žurnalas „Euromoney“ penktą kartą aukščiausia vieta už privačiosios bankininkystės paslaugas Lietuvoje įvertino SEB banką. Tarptautiniai ekspertai apklausė apie 700 finansų  institucijų, teikiančių privačiosios bankininkystės paslaugas, ir buvo išrinktos geriausios iš skirtingų paslaugos teikimo subkategorijų.

„Leidinio „Euromoney“ įvertinimas rodo, kad einame teisinga kryptimi. Geriausi privačiosios bankininkystės sektoriuje mes tampame jau ketvirtus metus iš eilės, vadinasi, mūsų verslumo tradicijos – dėmesys klientui ir gebėjimas tenkinti jo finansinius poreikius – duoda didžiausią naudą. Išlaikome klientų pasitikėjimą, kartu augame, tobulėjame, kuriame klientams pridėtinę vertę, todėl už tai esame  vertinami. Vadovaujamės aukštais standartais ir kasmet sukuriame daug būdų, kaip pagerinti savo veiklą“, – teigia Aušra Survilienė, SEB banko Privačiosios bankininkystės departamento direktorė.

Geriausiu privačiosios bankininkystės paslaugas teikiančiu banku Lietuvoje SEB bankas jau buvo išrinktas 2011, 2014, 2015 ir 2016 metais. Šiemet pripažinimą lėmė puikūs įvertinimai ir kitose privačiosios bankininkystės paslaugų subkategorijose. Už turto valdymą, investicinės ir komercinės bankininkystės paslaugas, užsienio klientų konsultavimą SEB bankui  ekspertų komisija skyrė pirmąją vietą.

Keturioliktą kartą „Euromoney“ atliktas pasaulinis privačiosios bankininkystės tyrimas yra laikomas verslo barometru, kuris rodo, kokią įtaką verslo pasaulio raidai turi geriausios finansų paslaugos.  Šiemet tyrime dalyvavo 70-ies šalių apie 700 institucijų. Bankų veikla buvo vertinama pasauliniu ir vietiniu mastu pagal įvairių paslaugų ir klientų kategorijas. 

„Euromoney“ apklausė ne tik įmones, kurios viena kitą vertina  kaip konkurentes, , bet ir iš vadovų surinko duomenis apie tai, kokios vyrauja tendencijos privačiosios bankininkystės paslaugų  srityje, kokie laukia iššūkiai, kaip kito siūlomos paslaugos, valdomas turtas.

Daugiau negu 100 pasaulio šalių skaitomas kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“ yra laikomas vienu pagrindinių tarptautinės bankininkystės ir finansų rinkų informacijos šaltiniu.

Šaltinis: seb.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha