Šiaulių bankas buvusiems Ūkio banko klientams mokėjimo korteles iki gegužės mėnesio išduos nemokamai

Publikuota: 2013 m. kovo 16 d. šeštadienis

Šiaulių bankas pratęsė pasiūlymo buvusiems Ūkio banko klientams nemokamai įsigyti mokėjimo korteles galiojimo terminą iki š. m. balandžio 30 dienos.

Visiems, atvykusiems į bet kurį Šiaulių banko skyrių ir banko darbuotojui pateikusiems Ūkio banko kortelę, sudarytą mokėjimo kortelės sutartį ar kitus dokumentus, įrodančius, kad buvo Ūkio banko klientas, bei pateikusiems galiojantį asmens dokumentą, Šiaulių bankas mokėjimo korteles „Visa Electron“ ar „Maestro“ išduoda nemokamai. 

Įsigiję šias Šiaulių banko mokėjimo korteles, klientai gali patogiai tvarkyti savo finansinius reikalus – gauti darbo užmokestį, stipendijas, pensijas, pašalpas, kitas pajamas, persivesti lėšų likučius iš Ūkio banko į Šiaulių banko sąskaitą ir pan.  Su „Visa Electron“ bei „Maestro“ mokėjimo kortelėmis paprasta atsiskaityti už prekes ir paslaugas įvairiose prekybos vietose, degalinėse, kavinėse, išsigryninti lėšų bankomatuose.

Šiaulių banko klientai visoje Lietuvoje gali naudotis daugiau kaip pustrečio šimto bankomatų, kurie priklauso bendram bankų bankomatų tinklui.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha