Užbaigtas „Snoro“ mažmeninio tinklo įsigijimo sandoris

Publikuota: 2012 m. lapkričio 11 d. sekmadienis

Valstybės valdoma akcinė bendrovė Lietuvos paštas ir BAB bankas SNORAS užbaigė mažmeninio tinklo įsigijimo sandorį.

“Man malonu patvirtinti, kad taupomųjų skyrių mažmeninio tinklo įsigijimo sandoris buvo užbaigtas. Tokių sandorių įvykdymas galimas tik visoms sandorio šalims nuosekliai dirbant. Taupomųjų skyrių mažmeninio tinklo pardavimas yra naudingas Snoro kreditoriams, nuomotojams ir mini–bankų darbuotojams”, – taupomųjų skyrių mažmeninio tinklo pardavimą komentuoja bankroto administratorius Neil Cooper.

Kaip buvo skelbta anksčiau, kol kas buvusiuose banko „Snoras“ taupomuosiuose skyriuose bus teikiamos šiuo metu paštuose siūlomos finansinės paslaugos: įmokų ir mokesčių surinkimas, perlaidų siuntimas ir gavimas, pinigų išgryninimas, vartojimo kreditų išdavimas ir kt. Ateityje ketinama pasiūlyti ir naujų finansinių paslaugų.

Lietuvos paštas įsigijo 214 finansinių paslaugų teikimo vietų. Planuojama, kad pirmieji mini–bankai gyventojams duris atverti turėtų jau šių metų pabaigoje.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Trečiadienį atidaromi trys banko SNORAS skyriai didžiuosiuose miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje

Banko SNORAS laikinojo administratoriaus sprendimu trečiadienį klientams nuo 14 val. atidaroma po vieną banko skyrių Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. skaityti »