Ekstremaliam pasinėrimui į žaidimą – 35 colių lenktas žaidimų monitorius

Publikuota: 2016 m. lapkričio 17 d. ketvirtadienis

Vienas iš žymiausių pasaulyje monitorius gaminančių prekės ženklų AOC pristato savo naują 35-colių išlenktą ypač platų AGON žaidimų monitorių AG352QCX. Dėl savo itin mažo spindulio - 2 000 milimetrų, jis smarkiai išplečia matymo lauką ir neapsakomai sustiprina gylio įspūdį, suteikdamas žaidėjams stipriausią įtraukiantį pojūtį, koks tik yra įmanomas.

Nepaisant galimybės tobulai pasinerti į žaidimą, ekrano charakteristika turi atitikti užkietėjusių žaidėjų ir E-Sporto entuziastų poreikius. AG352QCX realizuoja šią misiją, panaikindamas visus judesio susiliejimo pėdsakus (Motion Blur), verždamasis pirmyn su 200 Hz kadrų atnaujinimo dažniu ir „Adaptive-Sync“ technologija, suteikdamas žaidėjams ryškų pranašumą dėl savo mažos įvesties delsos režimo (Low Input Lag Mode) ir šešėlių kontrolės. Kol AOC mažos įvesties delsos rėžimas (Low Input Lag Mode) išvengia daugumos vaizdo apdorojimo procesų ir leidžia akimirksniu vykdyti žaidėjo pelės judesius, klaviatūros ir žaidimų pulto komandas, AOC šešėlių valdymo technologija pašviesina pernelyg tamsias vaizdo vietas ir patamsina pernelyg apšviestas, nepaveikdama likusio vaizdo.

Sukurtas puikiai patenkinti žaidėjų poreikius AOC AGON AG352QCX monitorius į parduotuves atkeliauja 2016 m. gruodį už gamintojo siūlomą mažmeninę kainą – 799 eurus.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

AOC sukūrė monitorių žaidimų mėgėjams

Kompanija AOC pristatė 23,6 colių Full HD monitorių e2462Vwh, kuris buvo specialiai sukurtas reikliems žaidimų mėgėjams. skaityti »