Naujos kartos sprendimas „Dynamics AX“ prieinamas ir Lietuvoje

Publikuota: 2016 m. vasario 17 d. trečiadienis

Bendrovės „Microsoft“ pristatytos naujausios verslo valdymo sistemos (VVS) „Microsoft Dynamics AX“ bandomąją versiją jau gali išbandyti ir Lietuvos bendrovės, o pilnas jos sprendimas taps prieinamas vėliau šiais metais. Naujoji versija išsiskiria tuo, kad veikia debesų kompiuterijos pagrindu ir itin didelį dėmesį skiria duomenų analitikai.

„Naujoji „Dynamics AX“ suteikia pažangiausias priemones valdyti distribucijos, tiekėjų, pardavimų, finansų, klientų, darbuotojų ir kitus verslo išteklius bei funkcijas. Šis leidimas į vieną sulieja „Azure“ debesų kompiuterijos galimybes ir „Dynamics AX“ realaus laiko įžvalgas bei įprastą ir lengvai suprantamą vartojo sąsają. Todėl bendrovės galės sparčiai apdoroti milžiniškus informacijos kiekius, o pačią VVS itin greitai įdiegti bei pritaikyti, kintant bendrovės dydžiui ir reikalavimams“, – teigia Ainis Kavaliauskas, „Microsoft Lietuva“ vadovas.

Pasak jo, tyrimų bendrovė IDC skaičiuoja, kad vien tinkamai įdiegta ir naudojama VVS sistema gali per metus vieno darbuotojo generuojamas pajamas padidinti daugiau nei 2,3 tūkst. eurų. Tokį prieaugį lemia ne tik VVS pagalba optimizuoti procesai bendrovės viduje, bet ir patogesnės galimybės analizuoti duomenis ir priimti tinkamus sprendimus bei išvengti klaidų.

Įžvalgas pateiks beveik realiu laiku

Atnaujinta „Microsoft Dynamics AX“ siūlo patobulintą vartotojo sąsają, kuri atrodo bei veikia taip pat kaip „Microsoft Office“, lengvai integruojasi su kitais „Microsoft“ produktais, kaip „Dynamics CRM“ ar „Office 365“, o informacijai perteikti naudoja HTML5 technologiją. Taip pat išnaudojamos „Azure Machine Learning“ galimybės, kurios bendrovėms padės analizuoti, lengvai vizualizuoti didelius kiekius informacijos, beveik realiu laiku pateiks įžvalgas apie verslo procesus bei padės prognozuoti ateitį, pasitelkus VVS integruotą „Power BI“ sprendimą.

Debesų kompiuterija paremta architektūra itin paspartino „Dynamics AX“ įdiegimą bendrovės viduje. Taip pat ši VVS, kaip ir kiti „Microsoft“ sprendimai, prieinama tiek tradiciniuose, tiek planšetiniuose kompiuteriuose ir išmaniuosiuose įrenginiuose, nepriklausomai nuo jų naudojamos operacinės sistemos.

Kartu su naująja „Dynamics AX“ buvo atsisakyta tradicinio versijų modelio – nuo šiol prenumeratoriai visada turės naujausią ir funkcionaliausią šios verslo valdymo sistemos versiją ir jiems nebereikės periodiškai įsigyti jos atnaujinimų.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai