Ploni, ryškūs ir ekonomiški – nauji profesionalūs monitoriai iš „Sharp“

Publikuota: 2013 m. lapkričio 10 d. sekmadienis

Neseniai „Sharp“ išplėtė savo profesionalių monitorių asortimentą trim naujais modeliais: PN-U553 (55 col.), PN-U473 (47 col.) ir PN-U423 (42 col.). Gaminant jų ekranus buvo naudotos naujausios technologijos ir novatoriški sprendimai. Jie itin ploni, pasižymi puikiu ryškumu ir mažomis energijos sąnaudomis. Ekranai yra pritaikomi įvairiems tikslams – galima naudoti parduotuvėse, prekybos centruose, biuruose bei viešosiose erdvėse, tokiose kaip oro uostai ir geležinkelio stotys.

„Pristatydama naują profesionalių monitorių seriją PN-U „Sharp“ išplečia savo asortimentą iki vieno iš plačiausio šiuo metu siūlomo rinkoje. „Sharp“ toli pranoko savo konkurentus, siūlydama įvairių dydžių monitorius su įstrižaine nuo 32 iki 90 colių. Profesionalūs „Sharp“ monitoriai, įskaitant naujai pristatytos serijos įrenginius, yra patikimi, išsiskiria dideliu ryškumu, mažomis elektros sąnaudomis, patraukliu foniniu LED apšvietimu, elegantišku dizainu ir tyliu veikimu visą parą“, – teigia Michał Lakomy, „Visual Solution“ skyriaus pardavimų vadovas Pietryčių ir Rytų Europos šalims. 

Didelis ryškumas

Visi PN-U serijos monitoriai pasižymi puikiomis ryškumo charakteristikomis: 700 cd/m² – 55 col. ir 47 col. įstrižainės bei 500 cd/m² – 42 col. įstrižainės modeliai. Be to, dėl nepriekaištingos vaizdo kokybės tai idealus sprendimas, kai reikia transliuoti vaizdą ir informaciją uždarose ar iš dalies atvirose viešosiose erdvėse, tokiose kaip prekybos centrai, geležinkelio stotys ir oro uostai, kur foninis apšvietimas yra itin ryškus.

Elegantiškas dizainas

Dėl plono elegantiško dizaino ir mažo svorio monitorius galima paprastai pritvirtinti prie sienos vertikaliai ar horizontaliai net ir mažiausiose erdvėse. Nuotolinis valdymas per infraraudonųjų spindulių jutiklį ir paprastai naudojamas ekraninis meniu supaprastina jų paruošimą veikti.

Veikimas visą parą

PN-U monitoriuose naudojamas modernus foninis LED apšvietimas, taigi jie ne tik itin ploni (siauriausioje vietoje – nuo 55 mm iki 57 mm storio), bet ir naudoja itin mažai energijos ir yra ypač patvarūs. Taigi jie gali veikti ištisą parą.

Valdymas ir jungtys

Monitorius galima valdyti per tinklą arba per RS232C sąsają. Monitoriai pasižymi įvairių jungčių galimybių teikiamu lankstumu (įskaitant „DisplayPort“, HDMI ir DVI-D prievadus). Analoginis vaizdo signalo įvadas ir linijinis garso išėjimas užtikrina suderinamumą su senesnėmis sistemomis. Per DVI-D sąsają į vieną grandinę galima sujungti iki 5 ekranų, kad visuose juose būtų transliuojamas tas pats vaizdas.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha