„Samsung“ pristatė spausdinimo sprendimus mobiliesiems įrenginiams

Publikuota: 2013 m. balandžio 9 d. antradienis

„Samsung Electronics“ pristatė 3 mobiliuosius spausdinimo sprendimus, kurie leis iš mobiliųjų įrenginių spausdinti keliais spustelėjimais. „Galaxy S4“ įdiegti mobilieji spausdinimo sprendimai veikia kaip išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirta mobiliojo spausdinimo programėlė, operacinėje sistemoje įdiegus komandą „Spausdinti“, ir su keliuose naujuose „Samsung“ spausdintuvuose įdiegta technologija „Near Field Communication“ (NFC).

„Samsung“ mobilieji spausdinimo sprendimai bus diegiami ir kituose „Samsung“ išmaniuosiuose telefonuose – „Galaxy S II“, „Galaxy S III“, „Galaxy Note“ bei „Galaxy Note II“, taip pat „Galaxy Tab“ planšetiniuose kompiuteriuose.

„Samsung MobilePrint App“

„Samsung MobilePrint App“ mobiliojo spausdinimo programėlę gali parsisiųsti ne tik „Samsung“, bet ir kitų kompanijų išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių naudotojai ir spausdinti nuotraukas, elektroninius laiškus, interneto puslapius, „Google“ dokumentus bei PDF formato dokumentus. Taip pat galima spausdinti „Microsoft Office“ dokumentus, programėlėje veikia fakso funkcija. Be to, su „Samsung MobilePrint App“ galima skenuoti nuotraukas naudojant daugiafunkcį „Samsung“ spausdintuvą ir jas tiesiogiai siųsti į mobilųjį įrenginį.

Mobilusis spausdinimas vienu mygtuko spustelėjimu

Spausdinimas iš „Samsung“ mobiliųjų įrenginių yra nesudėtingas ir spartus – tereikia telefono ar planšetinio kompiuterio ekrano meniu spustelėti mygtuką „Spausdinti” („Print“). Dėl įrenginyje įdiegtos spausdinimo funkcijos „Samsung“ mobilieji įrenginiai gali automatiškai aptikti netoli esantį „Samsung“ spausdintuvą ir spausdinti nuotraukas, elektroninius laiškus, interneto puslapius bei puslapius iš „Samsung“ programų „SMemo“ ir „SNote“. Kelis kartus palietęs mobilųjį įrenginį, vartotojas gali pasirinkti reikiamą funkciją: nustatyti spausdinamų kopijų skaičių, pasirinkti dviejų lapo pusių spausdinimo galimybę, nustatyti spalvas, dokumento dydį ir kt.

Lazeriniams spausdintuvams su NFC technologija

Pristačius naujausius „Samsung“ spalvotuosius lazerinius spausdintuvus su įdiegta NFC technologija, artimiausiu metu vartotojai turės galimybę spausdinti mobilųjį įrenginį padėję šalia „Samsung“ spausdintuvo. Išmanųjį telefoną su įdiegta NFC technologija padėjus šalia NFC spausdintuvo, abu įrenginiai automatiškai užmezga ryšį. Spausdinama neatliekant jokios papildomos sąrankos. Šis saugus ir patogus sprendimas leidžia spausdinti nuotraukas, dokumentus, elektroninius laiškus bei interneto turinį žymiai sparčiau ir patogiau

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha