Tryliktus metus iš eilės lyderiauja „Canon“

Publikuota: 2016 m. balandžio 5 d. antradienis

„Canon Inc.“ paskelbė trylika metų iš eilės pirmaujanti skaitmeninių fotoaparatų su keičiamais objektyvais rinkoje, kuri apima skaitmeninius veidrodinius ir kompaktinius sisteminius fotoaparatus. Šį rezultatą parodė bendrovės atliktas tyrimas.

„Canon“ pralaužė ledus 2003 metais, pristatydama EOS 300D. Šis fotoaparatas išsiskyrė ne tik konkurencinga kaina, bet ir kompaktiška, lengva konstrukcija bei padėjo gamintojui užsitikrinti pirmaujančią poziciją skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų srityje.

Per 2015 metus „Canon“ pristatė ne vieną EOS serijos modelį, įskaitant EOS 5DS ir EOS 5DS R, išsiskiriantį didžiausiu pasaulyje pikselių skaičiumi (50,6 megapikselio). „Canon“ EOS serija 2016 metais dar ūgtelėjo, kai buvo pristatytas jos flagmanas – „EOS-1D X Mark II“. Šis fotoaparatas gali fotografuoti didele – 14 kadrų per sekundę – sparta.

Visiems EOS serijos modeliams tinka daugybė „Canon“ EF objektyvų, kurių iš viso iki 2015 metų liepos pagaminta per 110 milijonų. Dabar asortimentą sudaro 98 modeliai.

„Canon“, nuolat tobulina ir pildo gaminių asortimentą, atitinkantį įvairiausius naudotojų poreikius. Taip bendrovė ne tik prisideda prie pasaulinės rinkos vystymosi, bet ir stiprina savo lyderės poziciją vaizdo technologijų srityje.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha