„Cisco Systems Inc.“ kurs 5G maršruto parinktuvus

Publikuota: 2016 m. kovo 8 d. antradienis

Bendrovė „Cisco Systems Inc.“ („Cisco“) paskelbė bendradarbiausianti su „Ericsson“ ir „Intel“, kad sukurtų pirmosios kartos 5G mobiliojo tinklo maršruto parinktuvus.

Visos trys įmonės priklauso „Verizon 5G Technology“ forumui, nuolat palaiko ryšį su „Verizon“, kad kūrimo darbai vyktų operatyviai ir sklandžiai. Tikimasi, kad 5G maršruto parinktuvas padidins tinklo ryšio greičio augimą, sumažins trikdžių ir išplės galimybę prijungti prie tinklo dar daugiau įvairių įrenginių.

Tobulesnio maršruto parinktuvo poreikį didina populiarėjantis daiktų internetas ir būtinybė perduoti kokybišką vaizdo turinį. „Cisco“ atstovai teigia, kad trijų įmonių partnerystė padės sukurti saugų, kokybišką ir spartų belaidį ryšį. Jungiant „Cisco“ tinklo įrangą su mobiliosiomis „Ericsson 5G“ ir „Intel 5G“ technologijomis, bus galima užtikrinti gigabitinį duomenų perdavimo greitį.  

„Cisco Visual Networking Index“ pasaulinio duomenų srauto ataskaitoje (2015–2020 m.) skelbiama, kad per artimiausius penkerius metus 8 kartus išaugs mobiliųjų įrenginių, išmaniųjų telefonų ir daiktų interneto naudojimas. Perduodamo vaizdo turinio augimas pats didžiausias, palyginti su kitokiu turiniu, tad naujos kartos belaidžio ryšio įrangos tobulinimas ypač svarbus.

Šaltinis: goodstor.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha