Naudotojų nuotraukas „Facebook“ pavertė reklama

Publikuota: 2011 m. gegužės 14 d. šeštadienis

„Facebook“ fotografijų albumuose atsirado nauja funkcija, suteikianti galimybę pažymėti nuotraukose įmonių produkciją ir prekės ženklus bei garsenybes ir masines informavimo priemones.

Tokiu būdu „Facebook“ naudotojai galės išreikšti simpatiją tam tikriems produktams, rekomenduoti juos savo draugams. Jei naudotojas socialiniame tinkle turi daug draugų, tai, naudodamasis šia funkcija, jis galės būti pastebėtas prekės ženklo tinklalapio atstovų ir padidinti jų svetainės lankomumą.

Komentarai po fotografijomis bus paliekami paprastai – kai naudotojas pažymės produktą arba žmogų nuotraukoje, po ja atsiras nuoroda į atitinkamą tinklalapį. Anksčiau taip buvo galima fotografijose žymėti tik draugus. Beje, bus suteikta galimybė nuotraukas su panašiais komentarais slėpti nuo kitų naudotojų, keisti privatumo nustatymus.

Šie veiksmai neatsispindės naujienose, kurios publikuojamos ant naudotojo sienos ir jo draugų juostose. Pastabas galės rašyti tik patys naudotojai – tai neleis įmonei piktnaudžiauti nauja funkcija savireklamos tikslais.

Šaltinis: insidefacebook.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha