Trečiadienį „Facebook“ pristatys paslaptingą naujovę

Publikuota: 2011 m. liepos 4 d. pirmadienis

Didėjanti konkurencija tarp kompanijų „Google“ ir „Facebook“ vartotojams atneša vis didesnių naujovių.

Šiuo metu visų dėmesio centre atsidūrė naujasis „Google+“ projektas, todėl nenuostabu, kad naujuoju pristatymu „Facebook“ tikisi vėl sublizgėti klientų akyse. Šį trečiadienį socialinis tinklas „Facebook“ žada pristatyti niekam dar nežinomą naujovę, apie kurią paskelbė „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas. Manoma, jog tai gali būti integruotas „Skype“ vaizdo pokalbių langas. Vienas iš naujojo produkto aspektų – jog vaizdo pokalbių langas turės ir „darbastalio komponentų“, nors tai nėra galutinai patvirtinta. Visgi tokio produkto pristatymas būtų naudingas abiem kompanijoms, kadangi tiek „Skype“, tiek „Facebook“ yra savo rinkų milžinės.

Svarstoma, kad bendradarbiavimo atveju net ir dabar visu pajėgumu startavęs „Google +“ nepajėgtų susidoroti su 170 mln. „Skype“ bei 750 mln. „Facebook“ naudotojų.

Kad ir kaip būtų, ką iš tiesų pristatys „Facebook“, sužinosime trečiadienį 20 valandą Lietuvos laiku.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai

Kas lemia interneto spartą?

Pastaruoju metu interneto sparta tapo vienu esminių veiksnių, renkantis interneto paslaugų teikėją. Nuotolinis mokymasis, nuotolinis darbas, nuotolinės treniruotės ir kitokia veikla, vykdoma per vaizdo konferencijas, kuriose iš vienų namų vienu metu dalyvauja keli šeimos asmenys,... skaityti »