Belaidis interneto ryšys jau ir taksi automobiliuose

Publikuota: 2013 m. rugpjūčio 4 d. sekmadienis

Net 300 taksi automobilių riedančių Londono gatvėmis nuo šiol bus pažymėti specialiais lipdukais „Wi–Fi“. Pastarieji reikš, jog keleiviai gali naudotis nemokamu belaidžiu internetu ryšiu.

Viešosios nuomonės tyrimai atskleidė, jog žmonės važiuodami taksi dažnai naudojasi internetu savo kompiuteriuose ar mobiliuosiuose telefonuose. 86 proc. apklaustųjų nori būti pasiekiami ne tik telefonu, bet ir internetu. 84 proc. nenutrūkstamas interneto ryšys būtinas, nes tai tiesiogiai susiję su jų darbu.

Apklausus taksi keleivius paaiškėjo, kad 79 proc. kelionės metu naršo internete, 87 proc. skaito ir atsakinėje į elektroninius laiškus ir 62 proc. tiriamųjų lankosi socialiniuose tinkluose.

Tokia statistika leidžia daryti išvadą, kad žmonės nori būti pasiekiami „čia ir dabar“. Kol kas Londono gatvėmis važinės tik 300 nemokamo bevielio interneto paslaugą teikiančių automobilių, tačiau ateityje planuojama šį skaičių didinti.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Taksi automobiliuose – atsiskaitymo ir lojalumo sprendimas „PayTaxi“

Įprastą atsiskaitymo kortelėmis technologiją UAB „ASHBURN International“ (ASHBURN) pritaikė taksi paslaugų bendrovėms ir sukūrė atsiskaitymo bei lojalumo sprendimą „PayTaxi“. Rugsėjo pradžioje jis pradėjo veikti UAB „Amber Vilnius“ taksi A2B automobiliuose. skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »