JAV švietimo įstaigos mokys apie virtualias valiutas

Publikuota: 2015 m. rugsėjo 2 d. trečiadienis

Jungtinėse Amerikose Valstijose veikiantys koledžai ir universitetai pradėjo rengti savo studentams mokymus apie virtualias valiutas, tarp jų ir bitkoinus.  

Pirmasis toks kursas pasiūlytas Niujorko universitete. Jis pavadintas „The Law and Business of Bitcoin and Other Cryptocurrencies“. Prinstono universitetas siūlo nuotolinio mokymo programą „Bitcoin and Cryptocurrency Technologies, through Course“. Djuko universitetas taip pat pristatė paskaitų ciklą šia tema, tačiau daugiausia dėmesio skirs įmonėms, naudojančioms „Blockchain“ technologiją.

Stanfordo universiteto Inžinierių rengimo mokykla taip pat planuoja pasiūlyti paskaitas apie skaitmenines valiutas. Jų kursas turėtų vadintis „Crypto Currencies: Bitcoin and Friends“ ir trukti vieną semestrą.

Virtualiomis valiutomis domisi ne tik JAV universitetai. Kipro Nikosijos universitetas tapo pirmąja švietimo įstaiga pasaulyje, gavusia akreditaciją priimti mokestį už mokslą virtualia valiuta.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »