Japonai sukūrė kiaušinio formos kompiuterio pelę

Publikuota: 2015 m. balandžio 3 d. penktadienis

Japonijos bendrovė „Elecom“, norėdama paįvairinti savo asortimentą ir pasiūlyti savo klientams velykinių dovanų, sukūrė kiaušinio formos kompiuterio peles (angl. Egg Mouse).

Naujasis prietaisas yra kiaušinio formos ir įvairių spalvų, lyg ką tik nudažyti velykiniai kiaušiniai. Kompiuterio pelė puikiai prisitaiko prie kiekvieno žmogaus rankos, todėl su ja dirbti itin patogu. Ir visai nesvarbu, kokio dydžio yra naudotojo darbalaukis – kompiuterio pelė turi gerą skiriamosios gebos optinį daviklį ir kokybišką, greitai besisukantį ratelį.

Šaltinis: parengta pagal technabob.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Pristatyta pripučiama kompiuterio pelė

Dauguma mūsų keliaudami naudojamės pripučiamomis pagalvėmis, vykdami į gamtą pasiimame pripučiamą kamuolį ar čiužinį. O štai dizaineriai Bongkunas Shinas, Heungkyo Seo, Jiwoongas Hwangas ir Wooteikas Limas siūlo pripučiamą kompiuterio pelę. skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »