Karališkosios vestuvės okupavo virtualią erdvę

Publikuota: 2011 m. balandžio 29 d. penktadienis


Karališkosios Princo Viljamo ir dabar jau jo žmonos princesės Keitės vestuvės tapo visų laikų interaktyviausiomis sutuoktuvėmis pasaulyje: jas transliavo daugybė pasaulio televizijų. O štai „YouTube“ sukūrė vieną specialiai vestuvių transliacijai ir kitą žmonių vaizdo sveikinimams skirtą kanalus, sukurtas ir nuolatos atnaujinamas bei pildomas interneto dienoraštis.

 Su viso tuo entuziastingai sutiko karališkoji jaunavedžių pora, kuri aktyviai naudojasi tiek „YouTube“, tiek visomis socialinėmis medijomis. Karališkosios šeimos oficialūs internetiniai puslapiai buvo pilni informacijos apie vestuves: buvo galima rasti išsamią programą, vaizdo siužetus, specialią vestuvėms skirtą interneto svetainę, „Facebook“ ir „Flickr“ profilius ar net virtualią vestuvinių sveikinimų knygą. Visa tai rodo vieną faktą – prasidėjo nauja XXI amžiaus monarchijos era.

Pranešama, kad vestuvių dieną socialinės medijose dominavo viena tema – karališkosios vestuvės. „Facebook“, „Twitter“ ir kitų tinklų vartotojai dalijosi informacija apie vestuves, jas komentavo.

Šiandien net buvo nustatyta, kad „Twitter“ puslapyje karališkosios vestuvės per sekundę buvo paminimos 67 kartus, „Facebook“ puslapyje – net 73 kartus, taip pat vestuvių tema labiausiai buvo skelbiama ant vadinamosios „Facebook“ vartotojų sienos.

„Google“ taip pat paskelbė, kad pagrindiniuose šios dienos paieškos raktažodžiuose dominavo vestuvių tema, karališkosios šeimos nariai, na ir, žinoma, – Keitės Midleton vestuvinė suknelė bei jos dizainerė.

Šaltinis: telegraph.co.uk
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »