Sukurta plėšoma USB atmintinė

Publikuota: 2013 m. balandžio 6 d. šeštadienis

USB atmintinės tapo kasdienio vartojimo preke, jas turime kartu su raktais, pinigine ir telefonu savo kišenėje. Tačiau dažnai atsitinka taip, jog informacijos nesinori ištrinti, o USB rakte trūksta vietos. Dizaineris Kurt Rampton siūlo labai patogią išeitį.

Plėšoma USB atmintinė yra pagaminta iš tvirto popieriaus, tačiau labai lengvai „atplėšiama“ nuo kitų. Pakuotėje yra keturios laikmenos, kurios savo dydžiu prilygsta mokėjimo kortelėms.

Dizainerio teigimu, šis raktas turėtų būti labai nebrangus, nes naudojamas tik vieną kartą. Be to ant popierinio paviršiaus lengva užrašyti, kas išsaugota laikmenoje. Mums, ko gero, būtų sunku priprasti prie vienkartinės atmintinės koncepto, tačiau Kurt Rampton tvirtina, jog tai ateitis, o daiktas, kuris atliko savo funkciją, yra nereikalingas. Dar viena priežastis – šiandien technologijos vystosi labai sparčiai ir po kelerių metų galbūt visai nereikės USB raktų, tvirtino dizaineris.


Šaltinis: penki.lt, yankodesign.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

„USB2USB“ – greitas būdas keistis informacija

USB atmintinės nieko nestebina, jas nešiojamės kaip namų raktus ar telefoną. Tačiau pripažinkite, jog neretai turite tris ar net keturias USB laikmenas. Kaip sužinoti, kas yra kurioje be kompiuterio? skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »