Europos universitetų žaidynėse stalo tenisininkės iškovojo pirmuosius medalius

Publikuota: 2014 m. rugpjūčio 1 d. penktadienis

Europos universitetų žaidynėse Roterdame (Olandija) dalyvauja ir dvi Vilniaus universiteto komandos: stalo teniso merginų ir teniso vaikinų rinktinių geriausi žaidėjai. Kol kas geriausiai iš visos Lietuvos delegacijos šiose žaidynėse sekasi stalo tenisininkėms, kurios tapo III vietos laimėtojomis. Tai pirmieji Lietuvos delegacijos medaliai.

Stalo teniso komandoje žaidė: Auksė Gecevičiūtė (TF), Ieva Venslavičiūtė (EF absolventė), Monika Tamulionytė (MF), Ingrida Preidžiūtė (TF); komandos trenerė Džiuljeta Liepinaitienė.

„Pelnyti trečiąją vietą ir iškovoti bronzos medalius mums padėjo ir palankiai susiklosčiusios aplinkybės, ir geras komandos žaidimas, trenerės, sirgalių palaikymas. Sėkmingą mūsų komandos pasirodymą lėmė ir tai, kad šiais metais pavyko surinkti itin stiprią komandą, kurią sudarė buvusios ir esamos stalo teniso rinktinės narės. Savo pogrupyje įveikėme visas varžoves ir užėmėme I vietą.

Medalius užsitikrinome burtais gavusios toliau žaisti su II vietą savo pogrupyje užėmusia Vokietijos komanda, kurią po itin sunkios ir atkaklios kovos paskutiniu momentu palaužėme. Dėl patekimo į finalą kovojome su Lenkijos atstovėmis. Rezultatu 3:2 priešininkėms teko nusileisti ir mums atiteko III vietos apdovanojimai“, – sakė A. Gecevičiūtė.

Žaidynių akimirkas galite pamatyti čia.

Šaltinis: vu.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha