VGTU studentams – pažintis su informacinių ir bankinių technologijų naujovėmis

Publikuota: 2015 m. gegužės 28 d. ketvirtadienis

Š. m. kovą Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) praūžusi kasmetė Karjeros mugė netruko sulaukti atgarsio. Gegužės 26–27 dienomis VGTU studentai svečiavosi Vilniuje įsikūrusiame įmonių grupės „Penki kontinentai“ biure, kur jiems buvo suteikta galimybė daugiau sužinoti apie bendrovės kasdienę veiklą, produktus ir paslaugas, pasiekimus, ateities planus.

Multimediją ir kompiuterinį dizainą studijuojantiems jaunuoliams grupės specialistai pristatė bankinių technologijų aktualijas ir naujoves, demonstravo bankinius mobiliuosius sprendimus, kvietė išbandyti intelektinio būsto (angl. Smart House) galimybes, plačiau papasakojo apie išmaniosios televizijos ateitį.

Anot įmonių grupės „Penki kontinentai“ Personalo departamento vadovės Anželikos Daujotienės, tokie studentų ir praktikų susitikimai teikia abipusę naudą. „Įmonėse apsilankę studentai turi unikalią galimybę pabendrauti su savo srities profesionalais, iš pirmų lūpų sužinoti apie rinkos naujoves, gauti atsakymus į rūpimus klausimus, išgirsti, ko iš jauno darbuotojo tikisi darbdaviai. Studentus priimančios bendrovės savo ruožtu gali atrasti gabių jaunų žmonių, didinti savo vardo ir produktų žinomumą“, – sakė A. Daujotienė.

Įmonių grupėje apsilankiusiems studentams specialistai siūlė ir konkrečių praktikos bei įsidarbinimo galimybių. Patyrę darbuotojai taip pat dalijo patarimus karjeros ir profesiniais klausimais, kvietė aktyviai ieškoti būdų, kaip atskleisti savo gebėjimus ir pritaikyti turimas žinias.

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai