BS/2 10-ą kartą rėmė teniso turnyrą „BFI Cup 2023“

Publikuota: 2023 m. lapkričio 13 d. pirmadienis

Lietuvos bankų ir finansinių įstaigų atstovai turi tradiciją kartą metuose susitikti teniso turnyre  „BFI Cup 2023“. Lapkričio 11 ir 12 dienomis draugiškos teniso varžybos Vilniuje vyko jau 16-ąjį kartą, o 10 kartą jas rėmė „Penkių kontinentų“ grupės įmonė BS/2. Be to, „Penkių kontinentų“ grupė turnyre turėjo ir savo komandą, sudarytą iš skirtingų grupės įmonių atstovų.

Turnyre dalyvavo 9 komandos, kuriose žaidė daugiau nei 70 tenisininkų, tarp kurių buvo ir viena Latvijos komanda. Žaidėjai tradiciškai varžėsi vienetų, dvejetų (taip pat ir mišrių)  bei komandinėse rungtyse.

Šiemet geriausiai turnyre pasirodė SEB banko atstovai, surinkę rekordinius 132 taškus. Antroji vieta atiteko „Danske bank“ komandai (50 taškų), trečioji –  „Swedbank“ (40 taškų), ketvirtoji  –  „PricewaterhouseCoopers“  (26 taškai), penktoji – „Orion Securities“ (17 taškų), šeštoji –  „Kevin EU“, septintoji – Latvijos komanda. Jungtinė  „Penkių kontinentų“ komanda liko aštuntoje vietoje, pralenkusi „Lietuvos banko“ komandą.


Beje, vienam iš komandos narių, Edgarui Simonaičiui pavyko užimti 6/7-ą vietą vienetų varžybose, savo amžiaus kategorijoje.

„Po dalyvavimo turnyre pirmą kartą, užsibrėžiau tikslą žaisti dažniau, tobulėti. Jau daugiau nei metus žaidžiu Lietuvos teniso mėgėjų čempionatuose. Taigi šįkart  „BFI Cup“ turnyre sekėsi nepalyginti geriau, įveikiau du varžovus iš keturių ir užėmiau 6/7  vietą savo amžiaus kategorijoje vienetų varžybose. Visada smagu atstovauti įmonių grupei, jausti komandiškumą. Iš kitos pusės, tai ir atsakomybė, nes esi atsakingas ne tik už savo rezultatus, bet ir už tai, kaip atrodys įmonė“, – sakė turnyre antrą kartą dalyvavęs UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Verslo klientų skyriaus vadovas Edgaras Simonaitis.

Kiti du kolegos – BS/2 Aparatinės ir programinės įrangos sprendimų integravimo skyriaus vadovas Sergey Kuksov ir „ASHBURN International“ inžinierius Romas Lipnevič turnyre dalyvavo pirmą kartą, tačiau po jo užsibrėžė tikslą aktyviau žaisti tenisą ir jau užsirašė bendrai treniruotei.

„Bankai – vieni pagrindinių mūsų klientų, todėl džiaugiamės galėdami ne tik bendradarbiauti diegiant naujas bankines technologijas, bet ir remdami šį renginį ir patys jame dalyvaudami drauge“,  – teigia BS/2 gen. direktoriaus pavaduotojas Tomas Augucevičius. – Gebėjimas kontroliuoti savo veiksmus, greitai keisti taktiką, ištvermingumas – tai savybės, ypač svarbios plėtojant verslą. Tad nė kiek nekeista, kad tenisą kaip pomėgį renkasi daugybė verslininkų“.

„Tenisas – karališkas žaidimas, turintis gilias tradicijas ir neprarandantis aktualumo ir šiais laikais. Iš sporto su raketėmis šakų jis labiausiai išpopuliarėjęs ir gali vadintis intelektualų žaidimu, nes jį ypač mėgsta žaisti bankininkai, finansininkai, medicinos sektoriaus atstovai“, – teigia A. Valickas.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/sportas/startai/2023/11/13/news/teniso-turnyre-bfi-cup-2023-stipriausia-buvo-seb-komanda-29135411

„Tenisas – karališkas žaidimas, turintis gilias tradicijas ir neprarandantis aktualumo ir šiais laikais. Iš sporto su raketėmis šakų jis labiausiai išpopuliarėjęs ir gali vadintis intelektualų žaidimu, nes jį ypač mėgsta žaisti bankininkai, finansininkai, medicinos sektoriaus atstovai“, – sako turnyro organizatorius Arūnas Valickas.

Istoriniai šaltiniai rodo, kad tenisas atsirado XI-XII a., o pirmieji jį žaidė Prancūzijos vienuoliai. Pavadinimas „tenisas“ kildinamas iš prancūziško žodžio „tenez“ („gaudyk“), kuris buvo dažnai kartojamas, mušant kamuoliuką varžovui.

Nuotraukoje: Tomas Augucevičius, Sergey Kuksov, Edgaras Simonaitis, Romas Lipnevič, Auksė Glavinskienė (Penki kontinentai), Arūnas Valickas (turnyro organizatorius).


Vaizdo reportažas:

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai