BS/2 gavo du „Diebold Nixdorf“ apdovanojimus už puikius rezultatus

Publikuota: 2023 m. spalio 4 d. trečiadienis

„Penkių kontinentų“ grupės įmonė BS/2 dalyvavo kasmetiniame „Diebold Nixdorf“ bankininkystės partnerių suvažiavime Indonezijoje. Renginio metu įmonei buvo įteikti du prestižiniai apdovanojimai: „Best Performance 2022/2023“ už gerus bendradarbiavimo rezultatus ir „Brand Ambassador of the Year“ už „Diebold Nixdorf“ prekės ženklo populiarinimą.

„Diebold Nixdorf Annual Banking Partner Summit“ – tradicinis „Diebold Nixdorf“ partnerių renginys, kasmet organizuojamas vis skirtingose šalyse. Šiemet į jį susirinko daugiau nei 100 įmonių iš 44 šalių atstovai, kad drauge pasidalintų savo patirtimi ir idėjomis.

Suvažiavime buvo aptariamos pažangios bankinės įrangos ir programinių sprendimų technologijos bei šios srities paslaugos. Dalyviai diskutavo, kaip pasiekti, kad bankinės savitarnos paslaugos būtų kuo artimesnės ir patogesnės klientams. Pabrėžta, kad ypač svarbu suteikti klientams galimybę atlikti operacijas įvairiais kanalais: per savitarnos įrenginius, mobiliąsias programas, internetinę bankininkystę ir banko skyriuose.

BS/2 generalinio direktoriaus pavaduotojas strateginių krypčių plėtrai Kirill Ovsiannikov renginio metu pristatė bankinės savitarnos plėtros projektą, įgyvendintą vienam iš didžiausių Uzbekistano bankų – „Kapitalbank“. 2023 m. birželį Taškente vykusio PLUS forumo „FinTech, bankai ir mažmeninė prekyba“ metu BS/2 ir „KapitalBank“ pasirašė strateginės partnerystės memorandumą.

Neseniai „Kapitalbank“ pasirašė sutartį su BS/2 dėl 750 šiuolaikinių „Diebold Nixdorf“ savitarnos renginių įsigijimo. Šie šiuolaikiški bankomatai suteikia galimybę bet kuriuo paros metu įdėti ir išsiimti grynuosius pinigus, pasikeisti valiutą, susimokėti už įvairias paslaugas. Taigi įsigijęs juos bankas galės užtikrinti aukštą paslaugų prieinamumą savo klientams, kurių turi net 1,5 mln.

„Diebold Nixdorf“ – viena iš pasaulinių bankinės ir mažmeninės prekybos bei programinių sprendimų gaminimo lyderių. Įmonių grupė „Penki kontinentai“, kuriai priklauso BS/2, yra „Diebold Nixdorf“ strateginė partnerė Rytų Europos, Centrinės Azijos ir Kaukazo regionuose jau beveik 30 metų.

Nuotraukoje iš kairės į dešinę: Abas Abasov (BS/2 Azerbaijan dir.pavaduotojas), Anna Pankraz (DN bankininkystės partnerių vadovė), Joe Myers (DN pasaulinės bankininkystės  verslo vykdantysis viceprezidentas), Javinder Gill (DN viceprezidentas Azijos, viduriniųjų rytų ir Afrikos regionuose), Tomas Augucevičius ir Kirill Ovsiannikov (BS/2 gen. dir. pavaduotojai), Anastasia Serenkova (DN partnerių vadybininkė Rytų Europos bei Centrinės Azijos šalims), Ilgar Hasanov (BS/2 Azerbaijan direktorius), Jerome Amara (DN pasaulinės bankininkystės produktų viceprezidentas) , Anton Valinčius (BS/2 pardavimų vadovas).

Šaltinis: bs2.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha