BS/2 suteiktas sidabrinis „EcoVadis“ statusas

Publikuota: 2018 m. balandžio 5 d. ketvirtadienis

Tarptautinė bendrovė „EcoVadis“ suteikė Lietuvos bankinių technologijų bendrovei „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) sidabrinį statusą. Šis įvertinimas patvirtina, kad įmonė atsakingai žiūri į tvarią veiklą ir organizacijų socialinę atsakomybę (Corporate Social Responsibility), prisiima atitinkamus įsipareigojimus ir yra numačiusi veiklos politiką. Bendrovė yra atsakinga už savo sprendimų ir veiklos poveikį visuomenei bei aplinkai: prisideda prie tvarios veiklos plėtros, rūpinasi darbuotojų ir visuomenės gerove bei sveikata, laikosi tarptautinių skaidrios ir etiškos elgsenos normų. Tvarios veiklos politika įgyvendinama visoje organizacijoje, įtraukiant visus darbuotojus, daugelis principų ir politikų taikoma ne tik BS/2, bet visos įmonių grupės mastu.

„EcoVadis“ stebi per 20 000 pasaulio įmonių veiklą daugiau nei 110-yje šalių. Jos naudojamos stebėjimo priemonės ir suteikiamas statusas skatina įmones taikyti ekologines naujoves ir valdyti rizikingą aplinkai veiklą.

BS/2 netoleruoja korupcinių veiksmų,  vadovaujasi etikos ir interesų konfliktų valdymo politika, bendradarbiauja su Lietuvos policija, kai šiai prireikia informacijos apie nusikalstamą veiklą kibernetinėje erdvėje. Bendrovė pasisako prieš netoleranciją, diskriminaciją ir už lygias galimybes visiems, daug dėmesio skiria specialiųjų poreikių žmonių integracijai į visuomenę ir patogumui. 2017 m. Lietuvos bendrovės sukurtas sprendimas, pritaikantis bankomatus akliesiems ir silpnaregiams, buvo sėkmingai įdiegtas Gruzijoje ir pristatytas Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos nariams. Įmonė jau beveik 10 metų bendrauja su Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“, nuolat dalyvauja bendrijos organizuojamoje Kaimynystės ir draugystės šventėje.

 „Norėdami prisidėti prie draugiškos aplinkos, visų pirma, turime kiekvienas pradėti nuo savęs. Džiaugiuosi, kad mūsų įmonėje yra skatinamas rūšiavimas, kad joje kuriamos laisvalaikio erdvės, skirtos darbuotojų poilsiui ir bendravimui, kad įsigydami meno kūrinius ne tik kuriame įkvepiančią aplinką, bet ir remiame menininkus. Taip pat džiaugiuosi, kad mūsų įmonė atvira visuomenei, organizuojame ekskursijas studentams, kurie supažindinami ne tik su darbinėmis profesijomis, bet ir darbo kultūra mūsų įmonėje, kad galime skatinti jaunimą sekti mūsų pavyzdžiu“, – teigia Tomas  Augucevičius.

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ pastatas, kuriame įsikūrusi ir BS/2, išsiskiria ypatinga tvarka ir meninėmis erdvėmis – čia gausu gėlių ir meno kūrinių. Gražiai sutvarkyta aplinka jau ne vienerius metus laimi ir Vilniaus miesto savivaldybės konkurso „Žydintis Vilnius“ apdovanojimus.

Daugiau apie įmonių grupės „Penki kontinentai“ tvarios veiklos politiką >>

Šaltinis: BS/2
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha