BS/2 tapo CPS partnere Uzbekistane, Azerbaidžane ir Sakartvele

Publikuota: 2021 m. rugpjūčio 26 d. ketvirtadienis

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos (BS/2) užmezgė partnerystę su „Cash Processing Systems“ (CPS) – viena stambiausių pasaulyje banknotų rūšiavimo, validacijos ir perskaičiavimo mašinų gamintoja. Centrinis įmonės biuras įsteigtas Didžiojoje Britanijoje, o produkcija platinama daugiau nei 100-e pasaulio šalių. 
 
Pagal partnerystės susitarimą, BS/2 tieks ir diegs finansų įstaigoms bei grynuosius pinigus apdorojančioms organizacijoms visą CPS gaminamą įrangą ir teiks jos techninės priežiūros paslaugas. Tarp įrenginių ‒ itin sparti banknotų rūšiuoklė „7000i“, kompaktiškos stalinės rūšiuoklės „V Series“ bei „X Range“ ir kt. Planuojama platinti CPS produkciją Rytų Europos ir Centrinės Azijos šalyse.
 
„Automatizuoti grynųjų pinigų apdorojimą jų perskaičiavimo kasose yra svarbi užduotis ir akivaizdus procesų optimizavimo būdas, įgyvendinant grynųjų pinigų apyvartos ir kasos paslaugų sistemos pokyčių strategiją. Kalba eina ne vien apie galimybę nepertraukiamai apdoroti didelius grynųjų pinigų srautus, bet ir apie patikimą banknotų rūšiavimą pagal įvairius tinkamumo kriterijus.  
 
Rūšiuoklės „7000i“, „V Series“ ir „X-Range“ atitinka BS/2 principus ‒ siūlyti klientams ir partneriams aukštos kokybės įrangą bei atitinkamą techninę priežiūrą, kuri padėtų siekti maksimalaus jų darbo efektyvumo“, ‒ teigia BS/2 generalinio direktoriaus pavaduotojas strateginių krypčių plėtrai Kirill Ovsiannikov.
 
„Nauja partnerystė mums ypač svarbi, įgyvendinant plėtros strategiją NVS šalyse. BS/2 žinios ir veikla  grynųjų pinigų apdorojimo rinkoje niekam neprilygs, o sujungus abiejų organizacijų patirtį, tikiu, kad pavyks sukurti kompleksinį rinkinį techninių ir programinių sprendimų, kurie padės regiono bankams, mažmeninės prekybos bei pramogų paslaugų organizacijoms optimizuoti operacinę veiklą ir grynųjų pinigų valdymą“,‒ sako CPS vykdomasis direktorius Europos ir NVS šalyse Shay Ness.
 
Dar viena BS/2 ir CPS bendradarbiavimo kryptis ‒ grynųjų pinigų judėjimo valdymo sistemos plėtros projektai, naudojant lėšų saugyklas. Planuojama prijungti CPS įrenginius prie BS/2 programinės platformos „Cash Management.iQ“, kad būtų galima automatizuoti duomenų apie perskaičiuotus banknotus perdavimą tiesiai į sistemą. 
 
„CPS turi didesnę nei 60-ies metų darbo patirtį banknotų apdorojimo srityje. Mūsų bendrovė ‒ beveik 30 metų, iš kurių 15-ika plėtojame savo grynųjų pinigų judėjimo valdymo programinį sprendimą. Neabejoju, kad tokia sinergija padės užtikrinti kompleksinius veiksmus, nukreiptus į mūsų partnerių operacinės veiklos optimizavimą. Kalbu apie bankus, inkasacijos tarnybas, mažmeninės prekybos tinklus ir pramogų verslą“, ‒ tęsia Kirill Ovsiannikov.
 
Apie CPS perskaičiavimo ir rūšiavimo įrangą daugiau galite sužinoti el. paštu connect@bs2.lt arba kreipdamiesi į antrines įmones UzbekistaneAzerbaidžane ir Sakartvele.

 

Šaltinis: BS2
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

komentarai

susiję straipsniai