Besidominčius būstų naujovėmis kviečia „Resta 2012“

Publikuota: 2012 m. balandžio 12 d. ketvirtadienis

Pavasaris – tinkamiausias metas statyti, atnaujinti, remontuoti ar įsigyti būstą. O visus tuos, kas nori nepasiklysti statybų ir remonto naujovių sraute, kviečia 19-oji tarptautinė paroda „Resta 2012“, Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“ duris atverianti balandžio 12 dieną.

Renginyje savo produktus ir paslaugas pristatys įmonės ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Argentinos, Baltarusijos, Belgijos, Čekijos, Estijos, Didžiosios Britanijos ir kitų šalių. Šių metų parodos naujovės – nekilnojamojo turto vystytojų projektai, gyvenamosios aplinkos projektavimas, įrengimas ir priežiūra bei „protingų“ pastatų sistemos. Su pastarosiomis renginio dalyvius supažindins įmonių grupė „Penki kontinentai“.

Bendrovės specialistai lankytojams pristatys modernias intelektinių būstų („Smart Buildings“)sistemas: „Smart Office“ ir „Smart House“. Šios sistemos unikalios tuo, jog gali savarankiškai valdyti ir prižiūrėti Jūsų pastatą: reguliuoti šildymą atsižvelgiant į oro temperatūrą bei žmonių buvimą vienoje ar kitoje patalpoje, Jums grįžtant namo įjungti šildymą, rytą atitraukti žaliuzes, kontroliuoti vandens, dujų, elektros ir kitų resursų sunaudojimą, stebėti ir fiksuoti, kas vyksta aplinkui pastatą, pašerti Jūsų augintinį ir t. t. Visa tai leis ne tik sukurti patogią ir jaukią aplinką, bet ir padės sutaupyti komunalines išlaidas.

Daugiau sužinoti apie „Smart Buildings“ privalumus ir galimybes, sistemos diegimą „Loft Town“ galite užsukę į „Penkių kontinentų“ stendą Nr. 3.46. Laukiame Jūsų!

Paroda „Resta 2012“ vyks iki balandžio 15 dienos.

Plačiau apie intelektinius pastatus – http://www.smartbuildings.lt.

Plačiau apie „Penkis kontinentus“ – www.5ci.lt.

Plačiau apie parodą – www.litexpo.lt.

Vaizdo siužetas apie 2012 metų parodą >>>

Daugiau vaizdo siužetų apie intelektinius pastatus >>>

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha