Į kelionę – su mėgstamiausiomis knygomis!

Publikuota: 2011 m. gegužės 6 d. penktadienis

Šylant orams, vis dažniau keliaujame į sodybą ar lankome kaime gyvenančius giminaičius. Tačiau tiems, kas negali išgyventi be knygų, – tai nemenkas iššūkis, mat visos bibliotekos į automobilio bagažinę nesusikrausi...Visgi šiame technologijų amžiuje – tai ne problema. Tereikia įsigyti daugumai kasdienybe jau tapusį elektroninių knygų skaitytuvą ir į kelionę susiruošti su visa mėgstamų knygų biblioteka.

Beje, tai puiki galimybė susipažinti su knygų pasaulio naujovėmis, kurių vertimai į lietuvių ar rusų kalbas dažnai pasirodo praėjus ne vieneriems metams po knygos išleidimo. Be to, atsiranda ir tokių knygų, kurios leidžiamos tik el. formatu, tad turėdami skaitytuvą tikrai neliksite be mėgstamos knygos.

Lietuvoje knygų mylėtojams viena pirmųjų elektroninių skaitytuvų „Hanlin E-Reader V3“ pasiūlė bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“. Tai kišeninės knygos formato prietaisas su ekranu, kuriame galima skaityti iš kompiuterio standžiojo disko arba interneto parsisiųstas knygas, žurnalus, kitus leidinius. El. skaitytuvu taip pat galima klausytis garsinių knygų – prietaisas komplektuojamas su ausinėmis.

„Hanlin E-Reader V3“ turi didelio ryškumo kokybišką 6 colių ekraną su E-Paper technologija, kuri užtikrina, jog būtų patogu skaityti net ir esant tiesioginiam saulės apšvietimui bei mažiau pavargtų akys. Įrenginys „supranta“ daugelį populiarių kompiuterinių bylų formatų (pdf, doc, txt, jpg, gif, html, mp3 ir kt.), be to, jame yra USB jungtis, per kurią patogu įkelti tekstus iš kompiuterio. Iš viso prietaise gali tilpti iki 4 GB informacijos.

El. skaitytuvas – ekonomiškas įrenginys. Įkrovus prietaisą vieną kartą, juo galima naudotis iki dviejų savaičių ir perskaityti mažiausiai 10 tūkst. puslapių teksto, o Hanlin E-Reader V3“ baterija įkraunama elektros kištuku arba USB prievadu.

El. skaitytuvą galima įsigyti Vilniuje, „Penkių kontinentų komunikacijų centre“ (Kalvarijų g. 143), arba el. parduotuvėje. Norėdami gauti daugiau informacijos kreipkitės adresu sales@5ci.lt.

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Телевидение будущего угадает ваши желания

Первые эксперименты с использованием электронных лучей для передачи и приема изображения проводились еще в начале 1920-х годов. За 100 лет формат телевидения изменился до неузнаваемости. skaityti »