„Knygos per „Penki TV“ baigia savo penktąjį sezoną

Publikuota: 2016 m. gegužės 18 d. trečiadienis

Kanalo „Penki TV“ laida „Knygos per „Penki TV“ pristato paskutinę penktojo sezono laidą ir atsisveikina iki rudens. Šioje laidoje ištikimiausių knygų gerbėjų laukia įvairios temos, kurios, kaip viliasi kūrėjai, bus įdomios kiekvienam.

Pirmoje laidos dalyje – viešnagė Kaune atidarytoje naujutėlaitėje Valdo Adamkaus prezidentinėje bibliotekoje-muziejuje. Tai netradicinė erdvė, kuri, tikimasi, taps atvira ir įdomi bet kuriam visuomenės nariui. Taigi, kviečiame užsukti!

Laidos kūrėjai taip pat siūlo pavartyti unikalų leidinį – pirmąją Lietuvos kulinarijos istoriją „Prie stalo Visa Lietuva“. Jos sudarytojai sako tikintys, kad knyga ne tik pristatys tiek senąją, tiek šiuolaikinę lietuvių virtuvę, bet ir atgaivins bei padės puoselėti mitybos kultūrą mūsų šalyje.

Trečioji laidos tema – artimesnė pažintis ir pokalbis su britų rašytoja Lucinda Riley, kuri papasakos apie tai, kaip liga įkvėpė ją rašyti ir su kokiais iššūkiais jai tenka susidurti būnant septynių vaikų mama. Beje, ši kūrėja šiemet svečiavosi ir Vilniaus knygų mugėje.

Na, o likusieji „Knygų per „Penki TV“ puslapiai skirti vaikų skaitymo ypatumams. Žiūrovų laukia pažintis su humanistinio ugdymo mokykla „Atvira pamoka“ ir kvietimas pavartyti magišką „Tele Bim-Bam“ pasakų knygelę.

„Knygos per „Penki TV“ – tai laida apie spalvingą knygų pasaulį ir skaitymo kultūrą. Kas antrą savaitę laidą patogiu metu kviečiame žiūrėti internete http://www.penki.tv/video?rid=9250. Ji taip pat rodoma kanalo „Penki TV“ eteryje, „YouTube“ kanalu ir regionų televizijose (PAN TV, „TV7“, „Marijampolės TV“).

Malonių įspūdžių ir iki susitikimų naujame sezone, kuris, kaip žada laidos kūrėjai, bus ne mažiau spalvingas ir įdomus!

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha