„Penki“ ir „Citadele“ banko klientai galės patogiau susimokėti už paslaugas

Publikuota: 2018 m. balandžio 24 d. antradienis

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ tiekėja UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“  ir „Citadele“ bankas glaudžiau bendradarbiaus klientų aptarnavimo srityje.

Nuo šiol banko „Citadele“ banko klientai sumokėti už „Penki“ interneto ir išmaniosios TV paslaugas gali per „Citadele“ interneto banką ir prisijungę prie „Penki“ savitarnos sistemos, naudodamiesi „Citadele“ atsiskaitymų moduliu „Mokėk lengvai“.

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ siekia, kad klientams atsiskaityti už paslaugas būtų patogiau, greičiau ir saugiau. „Savo klientams siūlome daugybę atsiskaitymo būdų: susimokėti grynaisiais arba mokėjimo kortelėmis įvairiose miesto vietose – vieniems gal patogiausia šalia namų, kitiems parduotuvėse, į kurias eina apsipirkti, taip pat ir visai neinant iš namų – per įvairias interneto sistemas. Kiekvienas gali pasirinkti, kas jam patogiausia“, – teigia UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorius Romas Rimgaila.

Šiuo metu atsiskaityti už „Penki“ interneto ir išmaniosios TV paslaugas galima trijuose klientų aptarnavimo centruose, parduotuvių „Maxima“ kasose ir informacijos centruose, „Express Market“ kasose, per „Perlo“ terminalus, „Lietuvos spaudos“ ir „Narvesen“ kioskuose.

Dar patogesni atsiskaitymo būdai prieinami per internetą. Susimokėti už „Penki“ paslaugas siūloma per savitarnos sistemą „Mano.penki.lt“ (SEB, „Luminor“, „Swedbank“ ir „Citadele“ banko klientams) arba „Manogile.lt“, per el. bankininkystės sistemas, per el. sistemą „Paysera“. Šie būdai taupo laiką, nes galima atsiskaityti patogiausiu metu, bet kuriuo paros metu. Be to, taip sumažėja užmiršimo ir įsiskolinimo galimybė. 

Šaltinis: Penki
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai