„Penki kontinentai“ įvertinta „Žydinčio Vilniaus“ konkurse

Publikuota: 2018 m. lapkričio 19 d. pirmadienis


Iš kairės: VU botanikos sodo direktorius Audrius Skridaila, „Penki kontinentai“ aplinkotvarkos inžinierius Marius Tomkevičius ir Vilniaus mero patarėja Dalia Bardauskienė

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ jau trečius metus įvertinama Vilniaus savivaldybės konkurse „Žydintis Vilnius“ už gražiai puoselėjamą aplinką šalia grupės pastato Vilniuje, Kareivių g.2.

Konkurso „Žydintis Vilnius“ tikslas – paskatinti gyvenamųjų namų gyventojus ir įmones kurti gražią aplinką, puošti Vilnių žiedais; pasidžiaugti tais, kurie tai jau daro.

Dalyviai siunčia konkursui nuotraukas su privačiais ir visuomeninės paskirties gėlynais, daugiabučių namų, įmonių, įstaigų ir kitų objektų fasadais, kurias vertina komisija ir socialinių tinklų vartotojai.

Šiemet komisiją sudarė „Mažųjų sodų“ direktorė Ligita Poškutė, kraštovaizdžio architektė Dovilė Ivanauskienė, Vilniaus mero patarėja Dalia Bardauskienė, Želdynų poskyrio vedėja Giedrė Čeponytė, Plėtros planavimo skyriaus vyr. specialistė Indra Bieliūnaitė.

Šiais metais konkursas „Žydintis Vilnius“ išaugo savo tradicines ribas – jame dalyvavo ne tik įmonės, pavieniai gyventojai, bet ir mokyklos, darželiai.

Konkurso laureatus pasveikino mero patarėja Dalia Bardauskienė ir Vilniaus universiteto botanikos sodo direktorius dr. Audrius Skridaila, įsteigęs specialias dovanas – bijūnų sodininkus.

„Kiekviena estetiškai tvarkoma aplinka kelia geras emocijas, auklėja ir moko pažinti grožį viso rajono gyventojus. O kai į žmogų atsisuka verslas ir vietoje tradicinių pilkų parkavimo aikštelių didelių komercinių teritorijų vietos paskiriamos poilsiui ir bendravimui, galima džiaugtis, jog einama darnios plėtros keliu, kad mieste turime pavydžių kurie mus įkvepia ir pamoko“, – sakė konkurso komisijos narė D. Bardauskienė.

„Graži, žydinti aplinka įkvepia ir motyvuoja žmones būti kūrybiškais. Norime, kad mūsų darbuotojus suptų jauki aplinka ne tik darbovietės patalpose, bet ir šalia jos, todėl skiriame daug dėmesio gėlių kompozicijų atnaujinimui. Džiaugiamės, galėdami papuošti ne tik savo darbo teritoriją, bet ir šalia esančio gyvenamojo rajono „Loft Town“ aplinką“, – sako įmonių grupės „Penki kontinentai“ Komunikacijos vadovas Germanas Kavalskis.

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha