„Penki kontinentai“ tęsia partnerystę su „Microsoft“

Publikuota: 2016 m. liepos 4 d. pirmadienis

Pasaulinė programinės įrangos milžinė „Microsoft“ vienuoliktus metus iš eilės patvirtino įmonių grupės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner).

Grupės IT specialistų komandą „Microsoft“ šiemet įvertino dviejose kategorijose: Datacenter (įmonėje naudojamų duomenų centrų lankstumas, ekonomiškumas, efektyvumas) ir Devices and Deployment („Windows“ platforma paremtų sprendimų pardavimas, diegimas ir valdymas).

„Microsoft Lietuva“ vadovas Ainis Kavaliauskas teigia, kad „Microsoft“ partnerių tinklas ir jų vykdomi darbai – svarus indėlis tiek į privatų, tiek į valstybinį sektorių. „Džiaugiamės turėdami tokį stiprų ir ištikimą partnerį, kaip „Penki kontinentai“, kuris jau 11 metų mums padeda Lietuvoje integruoti ir pritaikyti įvairius išmaniuosius IT sprendimus. Bendrovė priklauso daugiau nei 500-ų vietos partnerių tinklui, prisidedančiam prie šalies privataus, verslo ir valstybinio sektorių modernizavimo“, – sako A. Kavaliauskas.

Anot vienos iš grupės bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktoriaus pavaduotojo techniniais klausimais Ignato Girnio, ilgametė partnerystė su pasauline IT lydere ne tik patvirtina aukštą grupės specialistų kompetenciją, bet ir suteikia papildomų garantijų klientams dėl gaunamų paslaugų kokybės ir inovatyvumo.

„Penki kontinentai“ taip pat yra ilgametė tokių pasaulinių IT rinkos lyderių kaip „Unisys“, „Cisco Systems“, ARRIS ir kt. partnerė.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha