„Skynet“ internetas – vienas greičiausių sostinėje!

Publikuota: 2011 m. gegužės 2 d. pirmadienis

Svetainės speedtest.net interneto matuoklių duomenimis, Lietuva patenka į sparčiausią internetą turinčių Europos Sąjungos šalių dešimtuką – lietuvaičiai tinklą naršo 26,07 Mb/s sparta ir tik šiek tiek atsilieka nuo švedų (26,60 Mb/s). Palyginkime – mūsų kaimynai latviai naudojasi 23,08 Mb/s, o estai – 12,96 Mb/s internetu.

To paties tinklalapio skaičiavimais, greičiausią internetą lietuvaičiams siūlo „Penki kontinentai“ – viena seniausių ir stambiausių Lietuvos IT bendrovių. Jai priklausančio „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ tiekiamo šviesolaidinio interneto „Skynet“ sparta – viena didžiausių sostinėje, o siūlomi interneto planai atitinka net pačių išrankiausių klientų poreikius. Interneto plano „Sky Platinum“ greitis užsienyje siekia iki 100 Mb/s, Lietuvoje – iki 300 Mb/s.

Verta atkreipti dėmesį, jog šviesolaidis „Skynet“ – tai ne tik spartus ir patikimas internetas, bet ir daugybė papildomų interaktyvių paslaugų – interaktyvioji IP televizija „Penki TV“, IP telefonija, būsto saugos sprendimai. Beje, daugumą jų galima valdyti ir nuolat populiarėjančiais mobiliaisiais prietaisais – planšetiniais kompiuteriais bei išmaniaisiais telefonais.

Užsukus į puslapį www.skynet.lt galima ne tik rasti informacijos apie siūlomas paslaugas, interneto planus bei patrauklias akcijas, bet ir pasimatuoti savo interneto greitį modernia matuokle >>>

Plačiau apie „Skynet“ tinklu teikiamas paslaugas:

interaktyviąją IP televiziją „Penki TV“ >>>

fiksuotąją IP telefoniją „Skytel“ >>>

būsto saugos sprendimus >>>

Šaltinis:
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha