Sostinėje vykusiame Moterų bėgime – ir „Skynet“ komanda

Publikuota: 2016 m. birželio 20 d. pirmadienis

Šiltą vasaros savaitgalį Vilniaus Vingio parke šurmuliavo moterys – čia vyko jau ketvirtą kartą organizuotas Moterų bėgimas.

Bėgime dalyvavo ir šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda, į kurią susibūrė tiek klientės, tiek įmonės darbuotojos. „Nuolat raginame savo klientus būti aktyvius, nes sportas – tai sveikata. Šįkart kvietėme savo klientes jungtis prie mūsų komandos ir drauge įveikti Moterų bėgimo trasą. Džiaugiamės, kad prie komandos prisijungė tiek senieji mūsų klientai, nuolat atsiliepiantys į panašius kvietimus, tiek ką tik mūsų paslaugas pasirinkę vilniečiai“, – sakė „Skynet“ rinkodaros projektų vadybininkė Aušra Lengvinaitė.

Gražia vasaros tradicija jau tapęs renginys į „Skynet“ komandą subūrė apie 50 bėgimo entuziasčių. Be to, „Skynet“ pakvietė visus stebėti tiesioginę renginio transliaciją internetu, kurią įgyvendino vaizdo studija „Penki TV“.

Beje, moterų bėgimo organizatoriai kvietė ne tik bėgti drauge su šimtais bendraminčių, bet ir priminė apie rūpinimosi savo sveikata svarbą. Šių metų renginio tikslas – priminti apie krūties vėžio profilaktikos svarbą ir parodyti, kad rūpintis savo sveikata gali būti lengva ir smagu.

 

 

Vaizdo siužetas

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha