Tik studentams! Internetas už studentišką kainą

Publikuota: 2019 m. liepos 23 d. antradienis

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ sostinės studentus kviečia iš anksto pasiruošti mokslo metams, pasirūpinant, ko gero, svarbiausia šiais laikais žinių ir pramogavimo priemone – sparčiu internetu. 

Nuo liepos 22 d. studentams, pasirašantiems 9 arba 24 mėn. sutartį, internetas siūlomas itin geromis kainomis: planas GO (100 Mb/s) – 6,90 Eur/mėn., RUN (500 Mb/s) – 8,90 Eur/mėn., FLY (1 Gb/s) – 10,90 Eur/mėn. (Išsamiau apie akcijos sąlygas). 

Užsisakius vieną iš minėtų interneto planų, papildomai galima įsigyti ir išmaniąją televiziją už 7 Eur per mėnesį ar neribotų duomenų mobilųjį 4G internetą už 11 Eur per mėnesį. 

Rengiant pasiūlymą studentams, buvo atsižvelgta į neretai pasitaikančius jų gyvenamosios vietos pokyčius ir į specifinius interneto ryšio poreikius. „Kadangi studentų mokslo metai trunka 9 mėnesius, o jiems pasibaigus daugelis išvyksta pakeliauti ar grįžta į gimtąjį miestą, pasiūlymą pritaikėm būtent šiam laikotarpiui, o sėslesniems studentams siūlome rinktis 24 mėnesių planą“, – teigia Ernesta Kuzmickaitė.

Skiriasi ne tik studentų interneto vartojimo laiko, bet ir ryšio kokybės poreikiai – pirmenybę studentai teikia sparčiausiam – 1 Gb/s – internetui

„Pastebime tendenciją, kad vis daugiau studentų renkasi didžiausios spartos interneto planą. Jauni žmonės siekia turėti viską, kas naujausia, geriausia. Tačiau 1 gigabito internetas – ne tik mada. Studentai jį renkasi sąmoningai, suprasdami, kad greitis svarbus, jei vienu interneto planu dalinsis keli kambariokai, jei reikės persiųsti didelės apimties failus“, – pasakoja „Penki“ Rinkodaros projektų vadovė Ernesta Kuzmickaitė. 

Didelė interneto sparta ypač svarbi studentams, besirenkantiems nuotolinio mokymosi programas, kurios stebimos tiesiogiai internetu per vaizdo konferencijų programas. Šiuo atveju itin svarbu, kad perduodamas vaizdas būtų ryškus, nestrigtų, dėstytojų kalba ir gestai nevėluotų. Tai aktualu ir tiems, kurie per interneto pokalbių programėles dažnai bendrauja su kituose miestuose ar kitose šalyse gyvenančiais artimaisiais, draugais. 

Pastebima, kad jauni žmonės vis dažniau studijas derina su darbu iš namų, o tam taip pat reikalingas geras interneto ryšys. 

Jaunimas domisi naujausiomis technologijomis, vertina aukščiausios kokybės vaizdo turinį, mėgsta per internetą žaisti naujausius kompiuterinės grafikos žaidimus, kurie taip pat reikalauja stabilaus ir itin didelės spartos interneto ryšio.

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Kas lemia interneto spartą?

Pastaruoju metu interneto sparta tapo vienu esminių veiksnių, renkantis interneto paslaugų teikėją. Nuotolinis mokymasis, nuotolinis darbas, nuotolinės treniruotės ir kitokia veikla, vykdoma per vaizdo konferencijas, kuriose iš vienų namų vienu metu dalyvauja keli šeimos asmenys,... skaityti »