„We run Vilnius“ – penktą kartą Vilniaus gatvėse

Publikuota: 2016 m. gegužės 18 d. trečiadienis

Ateinantį sekmadienį (gegužės 22 d.) Vilniaus centre jau penktą kartą organizuojamos didžiausios pavasario bėgimo varžybos „We run Vilnius“.

Išmėginti savo jėgas jose kviečiami ir tikri bėgikai, ir mėgėjai. Bėgimo trasos drieksis gražiausiomis Vilniaus centro, Senamiesčio vietomis. Dalyviams siūloma rinktis iš keturių trasų – 350 m, 5 km, 10 km ir 21 km. Trumpiausia trasa skirta šeimyniniam bėgimui su 2–10 metų amžiaus vaikais.

Kaip ir pernai, bėgime dalyvaus greitojo šviesolaidinio interneto „Skynet“ komanda, sudaryta iš darbuotojų ir klientų. Pernai prie šios komandos prisijungė daugiau nei 50 bėgimo entuziastų, panorusių išmėginti savo jėgas.

„Skynet“ tinklą valdanti UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ vertina aktyvų gyvenimo būdą ir kartu su savo klientais nuolat dalyvauja įvairiuose sporto renginiuose. Bendrovė ką tik kvietė klientus jungtis prie „Europos dviračių iššūkio“, o praėjusį mėnesį dalyvavo pirmosiose Lietuvoje masinio ėjimo varžybose.

Be to, šiai įmonei priklausanti studija „Penki TV“ antrus metus įgyvendins ir „We run Vilnius“ tiesioginę transliaciją. Visi, negalėję atvykti į renginį, turės progą išvysti šurmuliuojančią bėgikų minią, o gal net pamatyti joje savo pažįstamų ir užsidegti noru prisijungti prie jų. Transliaciją bus galima stebėti kompiuterio ar mobiliojo įrenginio ekrane prisijungus prie interneto svetainių www.scena.lt ar www.delfi.tv.

Pernai renginyje dalyvavo daugiau nei 7 500 dalyvių. Juos palaikė ir Vilniaus meras Remigijus Šimašius, pats įveikęs 10 km distanciją. Šiemet tikimasi sulaukti dar daugiau bėgikų ir skelbiama, kad registracija bus stabdoma pasiekus 9 000 dalyvių.

Plačiau apie renginį

Šaltinis: Penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha