„Facebook“ testuoja naują mokėjimo sistemą

Publikuota: 2013 m. rugpjūčio 15 d. ketvirtadienis

Nauja mokėjimų sistema, kaip spėjama, leis atlikti finansines operacijas naudojantis „Facebook“ vartotojo duomenimis ir gali būti rimtas konkurentas kitai sistemai „PayPal“.

Beta naujos mokėjimų programėlės versija bus testuojama su „JackThreads“ internetine drabužių parduotuve vyrams.

Jei programėlė pasitvirtins ji gali tapti rimta konkurente mokėjimų sistemai „PayPal“, nes socialinis tinklas turi didelį vartotojų skaičių, be to yra sukaupęs nemažai asmeninių duomenų, kurie atskleidžia būsimų pirkėjų įpročius.

„PayPal“ atstovų teigimu, jie nesibaimina naujo konkurento. Esą iki šiol santykiai su „Facebook“ buvo puikūs ir visi mokėjimai vykdavo sklandžiai, to tikimasi ir ateityje. Be to „PapPal“ investuoja nemažą dalį pinigų į mobiliems įrenginiams skirtas mokėjimo programėlės, pastarosios pernai atnešė 10 proc. viso įmonės pelno t.y. 14 milijardų dolerių.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »