„Internet Explorer 9“ naršyklės galutinė versija – jau kitą savaitę

Publikuota: 2011 m. kovo 10 d. ketvirtadienis

Kovo 14-osios vakare (JAV Vakarų pakrantės laiku) pasaulyje pasirodys galutinė naršyklės „Internet Explorer 9“ versija, kurią interneto naršytojai galės parsisiųsti nemokamai. „Microsoft“ sukurta naršyklė vartotojams pasiūlys daug naujų funkcijų, o tinklalapių kūrėjams leis išnaudoti kompiuterio techninę įrangą ir naujuosius interneto standartus.

Praėjusių metų rugsėjį pasirodžiusią „Internet Explorer 9“ beta versiją interneto naršytojai sutiko labai palankiai. Ši naršyklės versija pagal parsisiuntimų skaičių tapo sėkmingiausia kada nors „Microsoft“ išleista bandomąja naryšklės versija. Iki šių metų kovo pirmosios dienos „Internet Explorer 9“ beta versiją ir naujesnę, išleidimo kandidatės, versiją pasisiuntė daugiau nei 36 mln. vartotojų.

Pagrindinės naujovės „Internet Explorer 9“ naršyklėje susijusios su naršymo greičiu ir saugumu. Tinklalapių kūrėjai galės išnaudoti naujojo HTML5 interneto standarto galimybes ir spartinimą technine kompiuterio įranga kurdami vizualiai gražesnius ir sparčiau įsikraunančius tinklalapius. Taip pat naršyklėje įdiegti ir visiškai nauji įrankiai, pavyzdžiui, „JumpList“ funkcija, su kuria vartotojas net neatidaręs naršyklės lango gali lengvai pasiekti tam tikras svetainės sritis, tokias kaip el. pašto tikrinimas ar naujienų sąrašas. Vartotojų duomenų saugumą užtikrina nauja funkcija „Tracking Protection“, kuri užkirs kelia kenkėjiškam vartotojų naršymo sekimui.

Daugiau informacijos apie naršyklę „Internet Explorer 9“, jos funkcijas ir naujausią versiją parsisiuntimui galite rasti tinklalapyje www.beautyoftheweb.com

 

Šaltinis: Pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »