Išleista princo Viljamo vedyboms skirta „iPad“ taikomoji programa

Publikuota: 2011 m. gegužės 16 d. pirmadienis

Tiems, kas vis dar domisi princo Viljamo ir Keit Midlton vedybomis, buvo sukurta speciali ‚iPad“ taikomoji programa.

„Royal Weddeing 2011“ (liet. Karališkosios vestuvės 2011) programą sukūrė Kanados kompanija „2 For Life“. Be naujienų, naujojo produkto naudotojai galės gauti naujausių poros nuotraukų bei daugybę kitos informacijos.

Taikomojoje programoje yra nuolat atsinaujinančių jaunavedžių nuotraukų bei žinių, susijusių su Keit ir Viljamu. Programoje „Karališkosios vestuvės 2011“ galima rasti ir įdomių šios poros meilės istorijos faktų, ekskursijų po vietas, susijusias su Keit ir Viljamo romanu, parduotuvių, kuriose parduodami suvenyrai, sukurti specialiai vestuvių proga. Atskiras taikomosios programos skyrius skirtas vestuviniams Keit apdarams.

„Karališkosios vestuvės 2011“ suteikia naudotojams žinių ir apie garsius dizainerius, kuriems galėjo būti suteikta garbė kurti vestuvinius jaunųjų drabužius. Be to, naujoji programa moko karališkojo etiketo taisyklių. Pavyzdžiui, pasinaudojus ja galima sužinoti, kaip paspausti karalienei ranką jos sutikimo proga arba kaip teisingai organizuoti karališkosios šeimos narių vedybas. Naujajame produkte taip pat yra svečių knyga, kurioje kiekvienas gali parašyti savo palinkėjimą ar patarimą jaunavedžiams.

Kompanijos „2 For Life“ vadovo teigimu, „Karališkosios vestuvės 2011“ – tai ne tik žinynas, bet ir tikras suvenyras visiems tiems, kurie domisi karališkąja šeima.

Šaltinis: theroyalweddingwilliamkate.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »