Šiaurės Amerikoje „iOS 6“ naudoja 93 procentai „iPhone“ vartotojų

Publikuota: 2013 m. birželio 10 d. pirmadienis

Kol daugelis technologijų mylėtojų laukia kitą savaitę prasidėsiančios konferencijos „WWDC 2013“, kurioje greičiausiai išvysime naujausią „iOS“ versiją „iOS 7“, naujausi tyrimai rodo, kad jos pirmtakę „iOS 6“ naudoja daugiau nei 90 proc. išmaniojo telefono „iPhone“ vartotojų Šiaurės Amerikoje.

Analitinių tyrimų agentūra „Chitika Insights“ išsiaiškino, kad „iOS 6“ dominuoja tiek tarp „iPhone“, tiek tarp planšetinio kompiuterio „iPad“ vartotojų. Tai paaiškėjo ištyrus Šiaurės Amerikos mobiliųjų įrenginių naršymo internete duomenis.

Rezultatai rodo, kad 92,7 proc. „iPhone“ vartotojų naudojasi „iOS 6“. Tarp „iPad“ vartotojų tokių yra kiek mažiau – 82,9 proc.

Atsižvelgiant į senesnes „iOS“ versijas, „iOS 5“ naudojasi 5,5 proc. „iPhone“ vartotojų, „iOS 4“ – 1,7 proc., „iOS 3“ – 0,1 proc.

Tarp „iPad“ vartotojų ankstesnės „iOS“ versijos yra kiek populiaresnės. Net 13,4 proc. vartotojų savo planšetėje yra įdiegę „iOS 5“, o „iOS 4“ ir „iOS 3“ atitinkamai naudojasi 3,8 ir 0,6 proc.

Šaltinis: itouch.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »