Informacinių technologijų saugos konferencija „Security Day“

Publikuota: 2011 m. spalio 16 d. sekmadienis

Šių metų spalio 18 dieną vyks vienuoliktoji informacinių technologijų saugos konferencija „Security Day“. Šis kasmet organizuojamas bendrovės „Santa Monica Networks“ renginys yra vienintelis Baltijos šalyse, skirtas informacinių technologijų saugumui.

Renginio organizatoriai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje rengia konferenciją „Security Day“, kurios metu pristatomos gamintojų naujienos bei strateginės vizijos. Konferencijos metu lygiagrečiai vyksta strateginė ir techninė sesijos, kurių dalyviai gauna naujausią informaciją apie informacinių technologijų saugos organizacinius aspektus ir sprendimus.

Šiemet vyksiančioje konferencijoje Vilniuje temą „Saugumo rizikų valdymas: realybė ar kova su vėjo malūnais?“ rutulios banko AB SEB Prevencijos departamento direktorius Andrius Šapola.

Mintimis ir pastebėjimais pranešime apie „Energetinio saugumo NATO akiratyje: kodėl NATO?“ dalinsis Energetinio saugumo centro prie Užsienio reikalų ministerijos direktorius Audrius Brūzga. 

Su kitomis IT saugumo naujienomis ir tendencijomis taip pat supažindins bendrovių „Cisco Systems“, „Santa Monica Networks“ ir kitų kompanijų atstovai.

 

Šaltinis: pranešimai spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha