Kviečiame į edukacinį renginį „TV samprata“

Publikuota: 2016 m. lapkričio 29 d. antradienis

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje rengiama edukacinė programa, kurios tikslas – supažindinti visuomenę su televizijos samprata, išskirtiniais darbo televizijoje ypatumais, TV žurnalistika ir režisūra. Taip pat bus papasakota ir apie įvairias kitas darbui TV reikalingas profesijas, tai yra bus galimybė išgirsti, kokia yra TV vaizdo operatoriaus, garso operatoriaus, montuotojo, apšvietimo dailininko, scenografo, kostiumų dailininko, stilisto, grimuotojo ir kt. darbo specifika. Atvykusieji sužinos, kaip šiais laikais filmuojami siužetai ir rengiamos laidos.

Be to, renginio metu veiks ir praktinės dirbtuvės, kuriose pageidaujantys galės išbandyti naują vaidmenį: išmėginti save TV laidos vedėjo kėdėje, parengti reportažą ar sukurti reklamą.

Edukacinį renginį „TV samprata“ organizuoja Nacionalinės bibliotekos Paslaugų departamento Muzikos ir vizualiųjų menų skyrius, ves šio skyriaus vyresnioji redaktorė, TV režisierė, žurnalistė Aida Vėželienė.

Renginys vyks lapkričio 29 d. 18 val. Nacionalinės bibliotekos (Gedimino pr. 51, Vilnius) V a. meno erdvėje. Numatoma renginio trukmė – 2 val. Įėjimas atviras.

Šaltinis: lnb.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha