Maskvoje 17-ą kartą rengiamas elektroninių finansinių paslaugų ir technologijų forumas

Publikuota: 2017 m. sausio 5 d. ketvirtadienis

2017 m. vasario 7–8 dienomis Maskvoje vyks XVII tarptautinis elektroninių finansinių paslaugų ir technologijų forumas „iFin 2017“. Renginį organizuoja bendrovė „Aifin media“, remia Rusijos bankų asociacija.

Forume bus galima susipažinti su šiuolaikinių elektroninių finansinių paslaugų ir technologijų pasiekimais: nuotolinėmis bankinėmis paslaugomis, interneto ir mobiliosios bankininkystės sistemomis, elektroninėmis atsiskaitymo priemonėmis, finansinėmis savitarnos sistemomis, klientų aptarnavimo sistemomis, informacijos apsaugos technologijomis ir kt.

Parodoje, kuri vyks forumo metu, bus pristatytos šiuolaikinės technologijos bei naujausi sprendimai bankams ir finansinėms įmonėms. Per apvaliojo stalo diskusijas bus aptartos pačios aktualiausios finansinės srities temos.

Į forumą kviečiami techninės ir programinės įrangos gamintojai, konsultacijų bendrovės ir įmonės, siūlančios įvairius sprendimus bankams ir finansų įstaigoms. Numatoma, kad jame dalyvaus per 40 garsių įvairių šalių įmonių. Laukiama, kad renginyje apsilankys apie 500–600 delegatų (90 proc. – bankų ir finansinių įmonių atstovai, iš kurių 40 proc. – aukščiausio lygio vadovai).

Šaltinis: plusworld.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha