Maskvoje vyks antrasis tarptautinis forumas „Grynųjų pinigų cirkuliavimas ir bankinė savitarna“

Publikuota: 2010 m. spalio 5 d. antradienis

Rankų paspaudimas
Spalio 18–19 dienomis Rusijos sostinėje Maskvoje vyks antrasis tarptautinis forumas „Grynųjų pinigų cirkuliavimas ir bankinė savitarna. Cash out. Cash in. Grynųjų pinigų apyvarta Rusijoje ir NVS 2010“.

Pagrindinis dėmesys konferencijoje bus skiriamas banko savitarnos įrenginių situacijai rinkoje, grynųjų pinigų apyvartai, bankomatų tinklo užsakomosioms paslaugoms (angl. outsourcing), saugumui, inovacijoms ir sektoriaus perspektyvoms.

Forumo metu vyks konferencija ir diskusijos, bus surengta paroda, kurioje savo sprendimus ir produktus pristatys bankinių bei su jomis susijusių paslaugų teikėjai. Tarp renginio svečių – ir Lietuvos bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2).

BS/2 rinkodaros vadybininkės Ignės Tumaitės teigimu, bendrovė itin domisi šiuo forumu, nes Rusijos rinkos sprendimai gana unikalūs, o renginio dalyviai – tikri savo srities profesionalai.

Tarp forumo dalyvių tikimasi išvysti ir Rusijos centrinio banko bei kitų reikšmingiausių NVS šalių finansinių institucijų atstovų, Europos centrinio banko (ECB) konsultantų ir kt. svečių.

Praėjusiais metais parodą aplankė per 300 žmonių. 44 proc. iš jų – bankų techninių padalinių vadovai.

 

Šaltinis: Penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai