Paroda „Mokykla 2013“ kviečia mokytojus, mokinius, jų tėvus susipažinti su naujausiomis švietimo idėjomis ir technologijomis

Publikuota: 2013 m. gruodžio 5 d. ketvirtadienis

Gruodžio 6 d. 10 val. LITEXPO parodų ir kongresų centre (Laisvės pr. 5, Vilnius) bus atidaryta trečioji nacionalinė švietimo paroda „Mokykla 2013“.

Šiemet bus siekiama atkreipti dėmesį į kūrybingą ir aktyvų mokymąsi, bendruomenišką ir tyrinėjančią mokyklą, kurioje kiekvienas mokinys gali atsiskleisti ir plėtoti savo geriausius gebėjimus. Parodos akcentas  – lyderystė švietime  ir gamtos mokslai.

Į parodą kviečiami mokytojai, mokyklų vadovai, mokslininkai, tėvai ir ugdymo specialistai. Vyks renginiai, diskusijos, bus demonstruojamos inovatyvios technologijos. 

Unikalioje mokslinėje laboratorijoje ant ratų mokiniai galės išbandyti tyrėjo darbą – moderniausiais prietaisais atlikti įvairius mokslinius eksperimentus, tirti gyvąją gamtą ir konstruoti robotus. Išskirtinio dizaino vilkiko puspriekabėje įrengtoje laboratorijoje paskaitų vienu metu galės klausyti iki 30 mokinių. Ši laboratorija kitų metų pradžioje pradės keliauti po šalies mokyklas. 

Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ gruodžio 6–8 dienomis iš viso įvyks daugiau nei 100 parodos „Mokykla 2013“ renginių, kuriuose laukiama aktyviai dalyvaujant visų švietimo bendruomenės narių ir švietimu besidominčių žmonių. 

Parodos organizatoriai – Švietimo ir mokslo ministerija, Ugdymo plėtotės centras, parodų ir kongresų centras LITEXPO.

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha