Skelbiamas konkursas „Už darnią plėtrą“

Publikuota: 2016 m. gegužės 31 d. antradienis

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija (LNTPA) kartu su Darnios plėtros akademija skelbia tradicinį konkursą „Už darnią plėtrą“. Pagrindiniai konkurso tikslai – įvertinti naujus NT projektus skirtingose kategorijose, kelti kokybės kartelę plėtotojams ir šviesti pirkėjus puoselėjant darnios plėtros idėjas. Konkursas atviras visiems nekilnojamojo turto plėtotojams.

Vienas konkurso tikslų – šviesti visuomenę. Planuojančiam būsto įsigijimą pirkėjui, konkursas puiki proga susipažinti su projektais esančiais rinkoje, tiesiai iš ekspertų sulaukti vertinimų ir komentarų. Konkurso komisija pabrėžia, kokie svarbūs įvairūs energiniai, funkciniai reikalavimai, aplinkos, gyvenimo kokybės rodikliai ir kaip jie palengvina gyvenimą. Tradiciniai konkurso laureatų apdovanojimai „Už darnią plėtrą“ – tai ir plėtotojų projektų įvertinimas – dėmesys projektuotojams, architektams, statytojams.

Konkurse „Už darnią plėtrą“ gali dalyvauti visi NT projektai, kurie „peržiemojo“ nors vieną žiemą, – taip galima patikimiau įvertinti energinius rodiklius.

Visus projektus vertins dešimties narių komisija: mokslininkai, inžinieriai, energetikos, statybos ir ekonomikos specialistai, architektai ir urbanistai.

Daugiau informacijos apie konkursą rasite čia.

Šaltinis: lntpa.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha