„Gemalto“ įgyvendins Kolumbijos elektroninių pasų programą

Publikuota: 2016 m. birželio 15 d. trečiadienis

Tarptautinė bendrovė „Gemalto“, bendradarbiaudama su saugios spaudos gamintoja „Thomas Greg and Sons“, kuria programinę įrangą Kolumbijos elektroninių pasų naudojimo programai.

Tikimasi, kad nauja technologija „Sealys Inlay“ padės greičiau gaminti kokybiškus ir saugius elektroninius asmens dokumentus 38-iems milijonams Kolumbijos gyventojų.

„Gemalto“ programinė įranga „Sealys eTravel“ – tai sertifikuota priemonė, padėsianti per trumpiausią įmanomą laiką suteikti saugų ir personalizuotą priėjimą prie duomenų. Lanksti ir ilgaamžė įranga padės taupyti laiką ir išlaidas.

„Visiškai naujas „Gemalto“ produktas padės optimizuoti operacijas ir kartu pagerins estetinę pasų išvaizdą, – sakė „Thomas Greg & Sons de Colombia S.A.“ vykdomasis direktorius Chuanas Karlosas Janjesas Arenasas. – Milijonai kolumbiečių kasmet kerta sieną, todėl buvo svarbu rasti sprendimą, kaip palengvinti keliavimo logistiką.“

Kolumbija – jau trisdešimta šalis, kuri bendradarbiaudama su „Gemalto“ pakeitė popierinius asmens dokumentus į elektroninius. „Elektroniniai pasai galioja 10 metų, jų ilgaamžiškumas patvirtintas bandymais ir sėkmingu naudojamu“, – teigia „Gemalto“ programų Lotynų Amerikai viceprezidentas Džeromas Debua.

Šaltinis: iksmedia.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha