„Kaspersky Lab“ pristato „Kaspersky Internet Security 2012“ ir „Kaspersky Anti–Virus 2012“ programas

Publikuota: 2011 m. rugsėjo 13 d. antradienis


„Kaspersky Lab“, viena iš pirmaujančių pasaulyje apsaugos nuo kenkėjiškų ir nepageidaujamų kompiuterių programų, kompiuterinių įsilaužimų ir brukalų sistemų gamintojų, paskelbė išleidusi naujas, 2012–ųjų metų, namų vartotojams skirtų produktų versijas. Atnaujintos „Kaspersky Anti–Virus“ ir „Kaspersky Internet Security“ programos suteikia maksimalią apsaugą ir patogumą naudojantis internetu. Jas  galima įsigyti ir Lietuvoje.

„Kaspersky Internet Security 2012“ ir „Kaspersky Anti–Virus 2012“ siūlo pačias veiksmingiausias apsaugos priemones: saugios paleisties veikseną (angl. sandbox), skirtą išbandyti įtartinas programas, programų veikimo valdymo modulį, programinių instrukcijų emuliatorių, internetines programų patikimumo vertinimo duomenų bazes, virtualią klaviatūrą ir kt.

Kad sėkmingai susidorotų su vis sunkiau įveikiamais kompiuterių naudotojams gresiančiais pavojais „Kaspersky Lab“ savo technologiją nuolat tobulina. Todėl kaip visuomet „Kaspersky Internet Security 2012“ ir „Kaspersky Anti–Virus 2012“ siūlo daug naujovių ir patobulintų funkcijų.

Naujosiosiomis programomis  dar paprasčiau naudotis, sukurta nauja intuityvi vartotojo sąsaja ir pasitelkta dar daugiau šiuolaikinės debesinės kompiuterijos technologijų, apsaugančių besinaudojančius kompiuteriais, kad ir kur jie būtų“, –teigia „Kaspersky Lab“ generalinis direktorius ir vienas iš jos steigėjų Jevgenijus Kasperskis.

2012–ųjų metų programų versijose dar plačiau naudojamos debesinės kompiuterijos technologijos, kurios šiuo metu yra pirmaujanti antivirusinių programų vystymosi kryptis. Vienu mygtuko spustelėjimu „Kaspersky Internet Security 2012“ ir „Kaspersky Anti–Virus 2012“ naudotojas gali sužinoti bet kurio vietiniame kompiuteryje esančio failo reputaciją ir pagrįstai nuspręsti, ar verta jį naudoti.

Naujos programų versijos  įspėja vartotojus apie pavojingas nuorodas į apgavysčių, kenksmingus ir brukalus platinančius tinklalapius. Atnaujintos programos iš „debesies“ parsisiunčia pačią naujausią informaciją apie nepageidaujamus interneto išteklius, kuriuose propaguojama pornografija, smurtas ir panašiai. Vartotojas gali būti tikras, kad nebus nukreiptas į tinklalapį, kuriame būtų pavogti jo asmeniniai duomenys arba užkrėstas jo kompiuteris.

Debesinės kompiuterijos technologijos pagerino net ir apsaugą nuo brukalų. Iš debesinių duomenų bazių realiuoju laiku vartotojui parsiunčiami naujų brukalų šablonai. Tai padeda greitai prisitaikyti prie brukalų siuntėjų taktikos pasikeitimo ir užtikrina reikiamą apsaugą.

„Kaspersky Lab“ specialistai įsitikinę, kad tik „debesinės apsaugos“ ir vartotojo kompiuteryje veikiančios programos derinys gali užtikrinti visapusišką apsaugą.

Šaltinis: Pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha