Įteikti metų gaminio apdovanojimai (Ilgas)

Publikuota: 2007 m. gruodžio 20 d. ketvirtadienis • • • Peržiūrėta: 46

Prezidentas Valdas Adamkus šiandien pasveikino šalies bendroves, kurios tapo konkurso „Lietuvos metų gaminys 2007“ nugalėtojomis. Prezidentūroje buvo įteikti 82 medaliai už geriausius 2007 metų Lietuvos gaminius.
„Šiandieniniai apdovanojimai skiriami ne tik prekėms ar gaminiams. Įvertindami sukurtus produktus, išties apdovanojame tuos darnius kolektyvus, kurie dirbo siekdami aiškaus tikslo ir sukūrė 2007 metų gaminius“, – sakė Prezidentas V. Adamkus, pabrėždamas, kad tik tinkamos investicijos į žmones padės užtikrinti tvirtą įmonių ir geresnę Lietuvos ateitį. Nugalėtojomis tapo įmonės, veikiančios informacinių technologijų srityje, tarptautinių parodų organizatoriai, baldų gamintojai bei gyvenamųjų namų statybos bendrovės, maisto pramonės atstovai. Du aukso medalius gavo ir „Penkių kontinentų“ įmonių grupė už programinę įrangą „Smart Safe” ir elektroninę prekių ir paslaugų pardavimo sistemą per „Penki TV”.
„Šis apdovanojimas – tai paskata stengtis dar labiau ne tik įmonės, bet ir šalies labui. Laureatais tapome tvirto kolektyvo ir stropaus darbo dėka – mes turime tikslą ir atkakliai jo siekiame“, – sako „Penkių kontinentų“ įmonių grupės generalinis direktorius Idrakas Dadašovas.
Prestižinio konkurso laureate „Penkių kontinentų” įmonių grupė tampa trečią kartą iš eilės. 2005 m. konkurso sidabro medaliu buvo įvertintas šviesolaidinis interneto tinklas „Skynet“, o 2006 m. bankomatų vaizdo apsaugos sistema „ATMeye“. Beje, po to, kai Lietuvos pramonininkų konfederacija apdovanojo įmonės produkciją, jos pardavimo kiekis ženkliai padidėjo.

komentuoti


Captcha

komentarai

IP: 46.229.168.144
2019-05-05 20:19 (!)

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: